MINISTAR odbrane Srbije Miloš Vučević izjavio je da je atmosfera na KiM toliko zapaljiva i napeta da je dovoljna jedna šibica da se zapali sve i krene u neželjenom pravcu.

Sanja

07.12.2022. 08:57

Rat u Ukrajini, zračenje iz Zaporožja, zemljotresi, piramidalne šeme, otimačina zemlje Holandskim farmerima, poskupljenja, promocija evropskih vrednosti, inflacija, hiperinflacija, crne hronike, vršnjačko i porodično nasilje, nestašice, Tajvan, ucene, pritisci, nacisti, migranti, III Svetski rat, ptičiji gripovi, glad u svetu, ovid pasoši, lokdauni, globalna zagrevanja, kravlji prdež. I sad čekamo kap da prelije čašu. NE MOGU VIŠE!!!

Milos

07.12.2022. 09:18

Da je do Kurtija i da on vuce poteze Srbija bi odavno zavrsila sa njim. Ni on ni Hasim Taci nisu stvorili laznu drzavu i u njoj napravilu drugu najvecu vojnu bazu u Evropi. Ovo sto gledamo na KiM je slicno sa Ukrajinom. Borba protiv Rusije i onih koju je podrzavaju, Rusija ima podrsku medju Srbima posenno na Severu KiM. Sve ovo i na KiM i Ukraini, bliskom i dalekom istoku i.t.d je posledica straha zapada koji se ujedinio oko SAD i kao ranjena zver grcevito se bori ne samo da zadrzi ekonomsku i vojnu dominaciju u svetu vec i da je ojaca. Ni po kojoj ceni ne zele bilo ko da im se priblizi a kamoli prestigne. Ako treba zapocece i treci svetski rat samo da ostanu na vlasti i jos efikasnije kontrolisu ceo svet i pored postojecih donesu nova pravila koja svi ostali u svetu moraju da postuju. Nek se pripremi Kina. Ona je sledeca meta.

Jovana

07.12.2022. 10:31

Viđena je šibica, kod Britanaca je, samo gledaju gde je najbolje da je upale. Dosadno tamo na ostrvu, pa malo da se ugreju za ove dolazeće zimske dane i da usmere pažnju svog naroda sa ličnih problema na "naše probleme"...