POSLEDNjE najave prištinskih funkcionera da tzv. kosovske bezbednosne snage mogu da deluju na teritoriji čitave pokrajine, uključujući i sever, još jedna je alarmantna pretnja i zlokobna najava iz Prištine sa ciljem proterivanja Srba sa njihovih vekovnih ognjišta, upozorio je juče direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković.

Komentari (5)

Desimir

13.11.2022. 08:50

Desimir pokusali Kurti silom da udje silom na sever Kosova bice silom proteran to je objava rata Srbiji upozorenja su poslata sve je razjasnjeno Evropa to dobro zna englezi i nemacka ce biti glavni sponzori izbijanja nemira na kosovu

Jeti

14.11.2022. 13:49

@Desimir - Kurti je bezbroj puta već ušao silom na sever KiM, čak je i vojne baze napravio na srpskim njivama, pa se nije ništa dogodilo. Kad onda mislite da će srpska vojska ući na sever kosova? Šta još treba da se dogodi pošto su pre par meseci i pucali na narod, pogodivši onog momka u leđa?

Doca

13.11.2022. 09:08

Uželeli se nemci a i zadrigli britiši srpske krvi, pa pošto ne smeju na Rusiju eto njih da pokažu malo silu na nama. Mi ćemo ih kao dobri domaćini sačekati i na KiM.

Svensrb

13.11.2022. 09:14

I previše su Srbi bili glineni golubovi. Nipošto netreba dozvoliti da se to ponovi. Nek je najveća sila treba mu odgovoriti istom merom.