"SARADNJA SA JAPANOM OD IZUZETNOG ZNAČAJA ZA SRBIJU" Predsednik Vučić se sastao sa predstavnicima japanske organizacije za spoljnu trgovinu

Novosti onlajn

05. 10. 2022. u 13:55

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predstavnicima japanske organizacije za spoljnu trgovinu – Džetro (JETRO).

САРАДЊА СА ЈАПАНОМ ОД ИЗУЗЕТНОГ ЗНАЧАЈА ЗА СРБИЈУ Председник Вучић се састао са представницима јапанске организације за спољну трговину

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Vučić je na svom Instagram profilu podelio fotografije sastanka.

- Saradnja sa Japanom je od izuzetnog značaja za Srbiju. Danas možemo da se pohvalimo sve većim brojem investicija i trgovinske razmene, a ja sam uveren da ulazimo u period još intenzivnijeg razvoja ekonomske saradnje između naše dve zemlje.

- Svi japanski investitori su dobrodošli u Srbiju i ja ih pozivam da zajedno radimo na jačanju sveukupnih odnosa naših zemalja - napisano je u opisu objave na Instagramu. 

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, ambasador Japana u Srbiji Takahito Kacumata, ministarka privrede Anđelka Atanasković i Tacuo Kamino, generalni direktor Džetro kancelarije u Beču, takođe su prisustvovali sastanku.

BONUS VIDEO: 

DESILO SE PRE 36 GODINA: Hrabar potez Milutina zbog kog je dobio nagradu Večernjih novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!