PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je na konferenciji bolesnu kampanju koja se u hrvatskim medijima povela i protiv španskog premijara koji je bio u poseti Srbiji.

Steve

31.07.2022. 12:16

Premijer Sancez i njegova Spanija imaju takodje problem sa separatizmom kao i Srbija, zato je i dosao da pruzi podrsku Vucicu, a Hrvati to ne mogu da mu oproste.

Nina

31.07.2022. 12:27

Svi primećuju da je kampanja Hrvata učestala , svaki potez Vučića prate , i komentarišu u negativnom kontekstu! Ima u tome malo tragova ljubomore na nečije uspehe, ali diplomatiju!

Dana

31.07.2022. 13:10

Hrvati su izgubili kompas u svojoj mrznji prema Vucicu i Hrvatima pa im smeta svako ko poseti Srbiju. Ali to je realno njihova stvar a sto se tice cveca lepo im je odgovorio ko kome daje cvece.

Andrijana

31.07.2022. 13:10

Vućić je kao džentlmen i dobar domaćin organizovao svečanu večeru za Sančeza, a i što je uručio cveće Jeleni Tomašević, pa to je isto da i Kolindi. Ali Hrvati samo cveće uručuju okupatorskim i NATO trupama!

Marko

31.07.2022. 13:10

Hrvati se I dalje osvrcu na naseg predsednika. Svaki njihov potez biva sve sramotniji. Nas obraz je cist,a oni bolje da se pokriju I da se ne oglasavaju na takav nacin. Bravo za naseg predsednika,lepo im je odgovorio. Vidi se ko je dzentlemen a ko nije.

Irina

31.07.2022. 13:11

Srbija je prvi put imala čast da ugosti jednog premijera Španije i to je učinila na pristojan i dostojanstven način. Oni koji od toga pokušavaju da naprave neku škakljivu vest očigledno nemaju čime da se pohvale.

Marko

31.07.2022. 13:34

Koliko su samo ljubomorni i puni mržnje prema Srbiji, a naročito prema predsedniku Vučiću koji je samo imao želju da oda počast nevinim žrtvama Jasenovca, sada im smeta i poseta španskog premijera Sančeza

Đorđe

31.07.2022. 17:08

Poznato je da su ustaški mediji pod kontrolom ustaške države, znači stav medija je i stav te kvazi države. Napadaju Sančeza iz dva razloga, jedan je što on ne želi nikako da poseti ustašiju, drugi razlog je jer im neće da "pomogne" da se Srbija još jednom pocepa i da joj priznanjem i Španije olakša put da šiptari dobiju državu, a Srbija da bude još manja. Ne shvataju ustaše da vreme koje dolazi nema nikakve sličnosti sa prošlošću zadnjih najmanje stotnak godina. Ne shvataju da sponzor zla i podstrekavanja ustaša na zločine prema Srbiji, Vatikan umire, više nikada neće biti to što je bio, a da jevreji masoni moraju da nestanu, jer su iznad Vatikana, a zlo su iskonsko.