VAŠINGTONSKI sporazum, potpisan 2020.godine se ne primenjuje, jer je administracija Džozefa Bajdena sudbinu tog sporazuma predala Evropskoj uniji, kao i u Aljbinu Kurtiju, koji odbija taj dokument, poručio je danas izaslanik bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa za dijalog Beograda i Prištine, Ričard Grenel.

Komentari (3)

Lucky

13.07.2022. 23:14

Nema to sanse!!! Jednostavno ,demokrade iz USA navikle su da prave ratove i zaradjuju na njima prodajom oruzija a kupovinom narkotika.Jos uvek nema boljeg nacina za prevoz istih od vojnih aviona! Njih niko ne sme da kontrolise ,bar ne bez specijalne dozvole koju izdaju bas oni koji i trguju. Demokratska stranka USA treba da promeni ime u ,,ratnoprofuterska stranka,,. Sa Srbima slaba je trgovina jer si rade za neke klanove,nisu udruzeni ko albanci gde je samo jedan na vrhu.Po nekad se njegovi kerovi medjusobno zakace ali on to lako resava ,ubuje oba i kupi druge vec dresirane.

Mama

13.07.2022. 23:31

Svi su nesto pametni i fini kad sidju sa funkcije. Pa stisnite petlju bar jednom i recite istinu kad treba i gde treba! Ne lazete vi nnas - mi znamo istinu ali amerikanci placaju vas da ih lazete i kradete!!!