U SVOJEVRSNOJ opsednutošću Srbijom i predsednikom Aleksandrom Vučićem, naš komšiluk ponovo koristi svaku priliku da udari na Beograd, pa im se tako i u poslednjim porukama prvog čoveka Kremlja Vladimira Putina o dešavanjima u Ukrajini "priviđaju" nepostojeće poruke našoj zemlji i šefu države.

Soko

28.04.2022. 09:50

Dali je moguće da jedan list koji sam smatrao za ozbiljan može da da tekst sa ovakvim naslovom.Ko god je gledao direktan prenos razgovora Putina i Gutereša video je kako je to Putin formulisao.On je bio izričit u tome da je zapad napravio presedan sa KiM pa je međunarodni sud pod pritiskom podržao otcepljenje KiM.Po istom klišei on je priznao Luganska i Donjecka .Međutim on je takođe naveo da to nisu podržale ujedinjene nacije i da na KiM nije sproveden referendum za razliku od ove dve republike koje su to uradile.Prema tome jasno se vidi da Putin nije zabio nož u leđa Vučiću niti je priznao ,,Kosovo'' jer je to i dalje Kosovo i Metohije južna Srpska pokrajina.

Ive

28.04.2022. 09:55

Pa i nek je priznao.... Jel ste sad srecni... Koliko li ih kod nas u dzaviima koji bi ga odavno priznali i potpisali bi sve i svasta samo da se ulizuju zapadu...

Gaga

28.04.2022. 11:15

Da li jos neko veruje, da ce Rusi svoje ciljeve narusiti zbog Srbije. Pa oni ce po tom principu piznati otcepljene delove Ukrajne i stalno navoditi Kosovo. A to znaci da vise nece osporavati status Kosova iz svog interesa. Dosta vise zabluda.

Pedja

28.04.2022. 18:44

A kada ce se u evropskim institucijama pokrenuti pitanje genocidnog etnickog ciscenja srba iz Hrvacke, za vreme drugog svetskog rata, i za vreme fasistickog rezima HDZa na celu sa Franom Tudjmanom. Mozda bi nasi politicari trebali pokrenuti tu temu u medjunarodnim krugovima. Vec godinama mi nije jasno zasto se o tome cuti i zasto se to gura pod tepih, kad se zna da je 90setih ucinjen najveci progon i etnicko ciscenje jednog naroda, i zasto medjunarodni bukaci nisu digli buku na te dogadjaje nego su to nazivalu domovinskim ratom. Prestanite vise sa tim cirkusom i vi koji na nasim teritorijama imate geopoliticke interese a i vi domaci izdajnici i strani placenici, a drzava konacno treba da pokrene ovo pitanje, jer je ocigledno da je doslo vreme za svodjenje racuna.