VULIN ODGOVORIO ĐILASU: Pitajte Belivuka, Miljkovića i Zvicera koliko je opasno za kriminalce što sam ja ministar policije!

Novosti online

28. 03. 2022. u 20:49

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin odgovorio je danas na izjavu koju je dao lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas da bi "za svaku zemlju bilo opasno da joj je ministar policije Aleksandar Vulin".

ВУЛИН ОДГОВОРИО ЂИЛАСУ: Питајте Беливука, Миљковића и Звицера колико је опасно за криминалце што сам ја министар полиције!

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić/Zoran Živković

- U svakoj zemlji bi bilo opasno za kriminalce da sam ja ministar policije. Koliko je opasno što sam ja ministar policije, pitajte Belivuka, Miljkovića, Zvicera i još 26 razbijenih organizovanih kriminalnih grupa za samo godinu dana, i svi oni misle kao i Đilas da je opasno što sam ja ministar policije. 

Slični umovi, misle slično. Ali, to nije ništa prema strahu koji bi osetila svaka zemlja pri pomisli da joj vlada lopov kakav je Đilas. I veliki dileri droge mogu samo da zavide Đilasu na 619 miliona evra zarađenih za samo par godina vlasti. Njima treba više vremena za toliku sumu, nego što je trebalo Đilasu da postane multimilioner - poručio je Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije