NEDOPUSTIVO DA SE IZ 50 KVADRATA IZBACI PORODICA SA TROJE DECE: Šešelj za promenu Zakona o izvršenju i obezbeđenju

Novosti online

24. 03. 2022. u 18:41

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se izvršenje mora vratiti u nadležnost sudova.

НЕДОПУСТИВО ДА СЕ ИЗ 50 КВАДРАТА ИЗБАЦИ ПОРОДИЦА СА ТРОЈЕ ДЕЦЕ: Шешељ за промену Закона о извршењу и обезбеђењу

Foto: EPA/Koča Sulejmanović

- Kad se zadužujete, onda to mora biti i rizik za onog koji daje novac i za vas koji vraćate novac. A, ne da vas izbacuju sa porodicom i malom decom na ulicu ako vi propadnete i ako vam se nešto nepredviđeno desi - rekao je Vojislav Šešelj.

Lider radikala kaže da je u tom slučaju zaštićen samo poverilac.

- Ne možete iz 50 kvadrata izbaciti porodicu sa troje dece zato što se glava porodice nepromišljeno zadužio kod neke banke, pa dobio otkaz ili se nešto drugo desilo i ne može da vrati dug. Minimum potreban za egzistenciju mora da se sačuva - izjavio je Šešelj za RTS.

Predsednik SRS je obećao da će ta stranka, ukoliko bude u parlamentu, tražiti da se promeni Zakon o izvršenju i obezbeđenju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)