PS ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Jedva čekamo da Stefanović tuži nas i Vikiliks za iznošenje istine

Novosti online

07. 02. 2022. u 18:48

"BORKO Stefanović, niti njegov gazda Dragan Đilas neće nas zaustaviti u iznošenju istine i raskrinkavanju laži koje danima plasiraju o Srbima iz Republike Srpske.

ПС ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: Једва чекамо да Стефановић тужи нас и Викиликс за изношење истине

Foto: Pokret socijalista

I da još po sto puta našeg lidera Aleksandra Vulina i nas tužite i uvredite u luksemburško-tajkunskim medijima, nećete nas ućutkati i nećete nam zabraniti da se borimo za prava i interese srpskog naroda, baš kao što nećete uspeti u svojoj nameri da posvađate Srbe i da Srbima iz Republike Srpske ukinete sve veze sa maticom.

To što zloupotrebljavate Srbe iz Republike Srpske da bi opravdali političke i izborne neuspehe neće vam proći.

Prošla su vremena Đilasove vladavine kada su se postavljale granice između Srba i kada se teritorija Srbije parčala i umanjivala.

Ono što je Borko Stefanović hteo da zataška, nije hteo Vikiliks i zato Srbija, a i čitav svet zna da je Stefanović molio Amerikance da odgode priznanje Kosova dok Boris Tadić ne pobedi na predsedničkim izborima.

Protiv nas i našeg lidera Vulina su milioni dolara, tajkunski mediji, moćni Multikom i svi oni koji su u toj firmi zaposleni, ali ćemo se, kao i uvek do sada, boriti istinom. Dobrobit srpskog naroda nema cenu.

Jedva čekamo da Stefanović tuži nas i Vikiliks za iznošenje istine" odgovorili su u Pokretu socijalista funkcioneru SSP-a Borku Stefanoviću.

BONUS VIDEO - VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)