PS ODGOVORIO STEFANOVIĆU: Jedva čekamo da Stefanović tuži nas i Vikiliks za iznošenje istine

Novosti online

07. 02. 2022. u 18:48

"BORKO Stefanović, niti njegov gazda Dragan Đilas neće nas zaustaviti u iznošenju istine i raskrinkavanju laži koje danima plasiraju o Srbima iz Republike Srpske.

ПС ОДГОВОРИО СТЕФАНОВИЋУ: Једва чекамо да Стефановић тужи нас и Викиликс за изношење истине

Foto: Pokret socijalista

I da još po sto puta našeg lidera Aleksandra Vulina i nas tužite i uvredite u luksemburško-tajkunskim medijima, nećete nas ućutkati i nećete nam zabraniti da se borimo za prava i interese srpskog naroda, baš kao što nećete uspeti u svojoj nameri da posvađate Srbe i da Srbima iz Republike Srpske ukinete sve veze sa maticom.

To što zloupotrebljavate Srbe iz Republike Srpske da bi opravdali političke i izborne neuspehe neće vam proći.

Prošla su vremena Đilasove vladavine kada su se postavljale granice između Srba i kada se teritorija Srbije parčala i umanjivala.

Ono što je Borko Stefanović hteo da zataška, nije hteo Vikiliks i zato Srbija, a i čitav svet zna da je Stefanović molio Amerikance da odgode priznanje Kosova dok Boris Tadić ne pobedi na predsedničkim izborima.

Protiv nas i našeg lidera Vulina su milioni dolara, tajkunski mediji, moćni Multikom i svi oni koji su u toj firmi zaposleni, ali ćemo se, kao i uvek do sada, boriti istinom. Dobrobit srpskog naroda nema cenu.

Jedva čekamo da Stefanović tuži nas i Vikiliks za iznošenje istine" odgovorili su u Pokretu socijalista funkcioneru SSP-a Borku Stefanoviću.

BONUS VIDEO - VELIKI USPEH SRBIJE: U 2021. godini otvoreno je čak 18 fabrika, a započeta je izgradnja 6 novih

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

MIHIN BRAT OTKRIO: Zašto Arijana nije došla u Beograd - ko će od Sinišine porodice biti na tribinama