"VOLIM SNS" Vesić: Čast i obaveza je raditi sa Aleksandrom Vučićem

Tanjug

07. 02. 2022. u 09:51

ZAMENIK gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da će, dokle god je na toj funkciji, svoj posao posao raditi odgovorno i u interesu građana, te da je ponosan što ga je predsednik SNS-a Aleksandar Vučić predložio za zamenika šefa Izbornog štaba naprednjaka.

ВОЛИМ СНС Весић: Част и обавеза је радити са Александром Вучићем

Goran Vesić, Foto P. Mitić

- Kakav god posao da radim, radim najbolje što mogu, kao što ću raditi ovaj posao u izbornom štabu SNS-a. Na mojoj stranci je da proceni kako sam ga radio - rekao je Vesić za TV Prva, odgovarajući na pitanje da li je razočaran što nije na listi za gradske izbore.


On je istakao da nema nikakav problem sa tim i dodao da voli svoju stranku.

- Rezultati koji su urađeni u Beogradu su rezultati sa kojima ćemo izaći na izbore. To je politika Aleksandra Vučića koju sam ja sprovodio - poručio je Vesić i naglasio da je srećan i ponosan, te je za njega čast i obaveza što može da radi sa njim.

Vesić je istakao da su rezultati u Beogradu impresivni i dodao da je na kraju prošle godine prosečna plata bila 741 evro, za razliku od 2013. godine, kada je bila 463 evra.

On je rekao i da ne zna da li će aktuelni gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić biti na listi za izbore i dodao da je to pitanje za SNS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri