BLAGOSLOV IM DAO HILANDAR: Pokret "Naša Drina" izlazi na izbore

Novosti onlajn

07. 02. 2022. u 14:50

UDRUŽENjE “Naša Drina” izlazi na predstojeće izbore. Predsednik Igor Braunović na redovnoj Skupštini istakao je da “Naša Drina” kao patriotsko-ekološki pokret treba da se uključi u politički život i da vodi računa o tome da “budemo čisti duhom, čistog obraza, čiste vere i čiste ljubavi prema svojim bližnjima i državi.

БЛАГОСЛОВ ИМ ДАО ХИЛАНДАР: Покрет Наша Дрина излази на изборе

Tanjug/Miodrag Ćirić

- Gledajući šta se dešava na polju zaštite prirode od strane nedobronamernih i lažnih ekologa koji to rade u cilju lične političke promocije, želim da predložim da se Udruženje ljubitelja prirode Naša Drina uključi u predstojeće izbore jer u našim redovima imamo veliki broj profesionalaca koji se zaštitom životne sredine bave svakodnevno -izjavio je predsednik Udruženja Igor Braunović.

Predsednik udruženja je dodao da “Naša Drina” podržava državotvornu politiku kojoj je cilj očuvanje celovitosti Srbije, kao i zaštita životne sredine na stručnim i profesionalnim principima koje promovišu predsednik Aleksandar Vučić i predsednik Narodne skupštine Ivica Dačić.

Kako se navodi u saopštenju Udruženja Naša Drina izlazak na izbore podržao je i manastir Hilandar i to je prvi put da je ovaj manastir dao blagoslov jednoj ovakvoj organizaciji.

U ime arhimandrita igumana Metodija blagoslov je preneo njegov poverenik Miloš Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)