MINISTAR finansija u Vladi Republike Srbije i potpredsednik Srpske napredne stranke Siniša Mali danas je reagovao na izjavu nekadašnjeg državnog sekretara u Ministarstvu finansija Gorana Radosavljevića i ocenio da su i on i njegove gazde odavno poznati po tome da lažu kada god stignu, a da ne kradu samo kada ne mogu.

Komentari (2)

Željko

26.01.2022. 18:14

Kakav Radosavljević i objektivnost ! Ministar bi trebalo da obrati pažnju na kukavičje jaje u vidu Privredne komore Srbije koji se kriju iza stranih investicija i daju lošu sliku stvarne situacije u privredi . Mala privreda i preduzetništvo su na izdisaju . Vrtoglavo pada kupovna moć građana jer ciljana pomoć ide u pogrešnom smeru . Hvala

Zare

26.01.2022. 18:25

Muka mi je više od ovih bivših koji pametuju sada kada su opozicija. Šta se sada pravite pametni kada niste niko i ništa. Imali ste šansu 12 godina. Zašto ste zatvarali i prodavali fabtike. Zašto niste otvarali nove. Zašto niste pravili auto puteve dok ste bili na vlasti. Zašto niste obnavljali pruge. Zašto vi tako sposobni ne napraviste Beograd na vodi koji ste takodje obećavali. Zašto ste 450000 ljudi ostavili bez posla i na kraju zašto ste se obogatili na grbači naroda.