MUP SRBIJE: Portal Nova.rs iznosi lažne informacije

Novosti online

25. 01. 2022. u 19:03

MINISTARSTVO unutrašnjih poslova ističe da je portal Nova.rs u skladu sa svojim, rekli bismo sada već tradicionalnim scenariom iznošenja lažnih informacija, ponovo slagao, ovoga puta da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pratili i snimali članove ruske opozicije u Beogradu, navodi se u saopštenju MUP.

МУП СРБИЈЕ: Портал Нова.рс износи лажне информације

Foto: MUP

"Naime, portal Nova.rs objavio je fotografije ljudi i vozila na kojima se, kako tvrde nalaze pripadnici i vozila Ministarstva unutrašnjih poslova, tačnije Službe za specijalne istražne metode, što je čista laž.

Stiče se utisak da portal Nova.rs i njihovi politički favoriti veruju i slede Gebelsovu teoriju da više puta ponovljena laž postaje istina.

Ministarstvo unutrašnjih poslova ponavljaće dokle god je potrebno, insistiraće na istini i neće dozvoliti da se lažima, zarad sticanja nekakvih političkih poena, blati ugled i čast pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova.

Za histeričnu antirusku i antisrpsku kampanju širenja laži koju koriste u političkoj borbi, portal Nova.rs moraće da nađe drugačiji put, jer su se svi pravci koje su do sada koristili sveli na izmišljene priče za koje, koliko god se trudili, ne mogu da isfabrikuju dokaze jer oni i ne postoje", navodi se u saopštenju MUP.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)