ČLANOVI SNS-a oštro su reagovali na skandaloznu objavu Predraga Popovića, zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, kojom poziva na linč predsednika Aleksandra Vučića.

Komentari (20)

Goran

24.12.2021. 16:38

Nije mi jasno zasto ih ne hapse i zatvore takve novine portale i kraj i odmah u sud ako zapad reagira nek oni dodji da mu sude jer to su placenici amerikanaca

Lela

24.12.2021. 16:43

Nike vas sramota sta imate da zamerite Vucicu. Smeta van sto stajemo na noge I pocinjemo da zivimo ko ljudi. Smeta vam sto nemamo bonove za hleb ,brasno,so I ulje. Brzo smo zaboravili Kako smo lepo ziveli sa Slobom.

Maja

24.12.2021. 17:49

Pobogu! Pa, da li opozicija uopšte ima neku svoju politiku za koju se zalaže kada već toliko pametuje? A ne, jedino što od njih možemo čuti su pretnje, uvrede i psovke. To nije politika koju mi želimo, shvatite već jednom, svi su oguglali na vaše prosipanje pameti i pretnje. Krivo vam je što ste nebitni i da nije tih gluparijam o kojima pričate i preko kojih dospevate u javnost zarad malo medijske pažnje bili biste gotovo nevidljivi.

Mišo Peć

24.12.2021. 22:33

Nisam član nijedne stranke a nešto posebno i neizlazim na izbore ali kad vidim ovaj bezobrazluk od pojedinih već sad sam odlučio daću obavezno izaći na izbore i dati glas velikom pregaocu iza kojeg su rezultati a ispred njega novi planovi kojima hrabro ide u susret i zasada ih rešava na najbolji mogući način a toje presednik Vučić.

Ranka

25.12.2021. 11:49

Sramne,jadne,bedne i luđačke pretnje predsedniku Vučiću. Da vešate ,da ubijate,da pobedite na izborima na ulici,to vam je program. Narod Srbije će reći šta misli o vama na izborima,a nadležni organi da rade svoj posao,hitno. Sram vas bilo.