PREDSEDNIKU VUČIĆU UPUĆENE JEZIVE PRETNJE: Članovi SNS-a hitro reagovali na skandalozne objave

Novosti online

24. 12. 2021. u 15:29

ČLANOVI SNS-a oštro su reagovali na skandaloznu objavu Predraga Popovića, zamenika glavnog urednika Magazina Tabloid, kojom poziva na linč predsednika Aleksandra Vučića.

ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ УПУЋЕНЕ ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ: Чланови СНС-а хитро реаговали на скандалозне објаве

Foto: Tanjug/D.N.

- Krvožedna opozicija nema program ni ideju koju bi ponudila građanima, jer jedino što nude jeste horor revanšizma koji tajkuni priželjkuju po ulicama, banderama i lusterima. Nadležni da stanu na put ovom ludilu, jer nećemo dozvoliti da tajkunska manjina teroriše pristojnu Srbiju - napisao je Zoran Tomić na svom Tviter nalogu.

- Ovo je za njih dijalog. Ovako oni zamišljaju demokratiju u Srbiji i to je sve što mogu građanima da ponude. Glava Aleksandra Vučića. Nema tu politike, posebno ne kod Brkićevih štakora koji veruju da će i bebama jednog dana da sude. Oni lično, na isti način kojim danas prete - objavio je Đorđe Todorović na svom Tviter profilu.


Što više uspeha za Srbiju donosi predsednik Vučić, agresija i umobolštine manjine su sve žešće kako se bliže izbori. Ovih dana svi jasno i glasno kažu ono što godinama priželjkuju - likvidaciju predsednika A. Vučića. Toliko ste jadni i bedni, da se narod naježi od vaših bolesti - napisala je Ivana Nikolić na Tviteru.

- Pretnje tzv. političke elite ne prestaju! Još jedan dokaz nemoći, slabosti i isfrustriranosti. Umesto snajpera u grudi i vešanja, pokažite građanima da umete da ponudite i nešto drugo, poput političkog plana i programa! Ovih gadosti smo se siti naslušali - napisala je Ana Beloica na svom profilu.

- Da li je moguće da jadnici i dalje prete predsedniku Vučiću!? Krvoločnim bednicima je isključivo smrt predsednika Vučića, jedini politički plan i program! Ogrezli su u mržnji i mizeriji! Hitno apelujem na sve nadležne organe da ovakve manijake privedu pravdi - naveo je Luka Kebara, narodni poslanik u NSRS, na svom Tviter nalogu.


 

- Takmičenje u pljuvanju u dalj ka Vučiću i njegovoj porodici do skoro je bila jedina politika tzv. opozicije.

Sada se uvodi i nova disciplina koja podrazumeva i dodatnu stavku - pretnju ubistvom njemu i njegovoj deci.
Banditi ne prezaju ni od čega ne bi li vratili fotelje i vlast - napisao je Đorđe Dabić na svom profilu.



- Usled nedostatka bilo kakve politike, iz "kuhinje" žutog tajkuna Dragana Đilasa i danas stižu brutalne pretnje predsedniku Republike Srbije. Cilj je jasan, likvidirati Aleksandra Vučića kako bi ponovo mogli da čerupaju gradsku i republičku kasu. Bednici, neće vam proći - napisao je Nemanja Joksimović na svom profilu.


- Ubiti Vučića zato što je lopovskoj Multikom bagri ukinuo sve kanale za privatno bogaćenje i pljačkanje naroda, jedini je program Đilasa, Brkića i svih njihovih političkih satrapa. Ne mogu da oproste Vučiću što je Srbiju konačno podigao na noge i što ih je sprečio da je unište - napisao je Miloš Terzić na svom profilu.


- Program opozicije željne krvi je nasilje na ulicama, vešanje, streljanje i pretnje. Za pare su spremni da unište napredak Srbije i svoj narod i zato im i smeta Aleksandar Vučić,bitan im je samo njihov džep i kako, i preko ljudskih života, da dođu do miliona - napisala je Olja Petrović na svom profilu na Tviteru.


"Danas banderu, sutra luster." ...Prekosutra logor, pa streljački vod... Je l to vaša politika? Je l time idete pred građane? Ubijanjem!? Srbija napreduje svakim danom sve više, i nećemo vam dozvoliti da je zaustavite. Protiv vas ćemo se boriti radom i poštenjem! I pobedićemo - rekao je Marko Mladenović na svom profilu.


- Ludilu onih koji direktno pozivaju na likvidaciju Aleksandra Vučića nema kraja. Nakon Gorana Markovića i zamenik urednika Tabloida poziva na vešanje. Jel to nastavak kampanje “Jedan metak rešava sve” kojim se hvali Brkićev Tabloid? Kampanja za koju ste plaćeni. Đilasovim parama - objavio je Dejan Kesar.


- Tajkunska "elita" lešinara je nepomirljiva sa činjenicom da ne mogu da se dočepaju fotelje, da čerupaju državu i pljačkaju narod. Primerci bez razuma, ljudskosti i normalnosti koje izjeda zloba i pohlepa spremni su za lečenje! I zatvor! Ovo nije, neće i ne sme biti slika Srbije - Napisala je Nevena Đurić na svom profilu.


- Kada kažeš opozicija u Srbiji vidiš ovo: jedan dan bi da streljaju, drugi dan bi da vešaju predsednika Vučića. Demokratski, nema šta. Mala pomoć nadležnim organima koji uporno ćute na bolesne pretnje - ovakvima je mesto na psihijatrijskom odeljenju u najbolje čuvanim zatvorima - napisala je Bojana Radaković na svom profilu.


Što u ranojutarnjoj?
Što hrabriše ne lepite po belom danu?
Plašite se reakcije prolaznika?
I treba!!!
Takav ološ od građana uvek dobije ono što zaslužuje!
Dok tužilaštvo praznuje, molim MUP da reaguje na ove pretnje!
I za ovaj niz opozicionih budala obezbedi društveno-koristan rad - napisala je Sandra Božić na svom profilu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (20)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna