UNUTRAŠNjA dijalektika Zorana Milanovića, predsednika Hrvatske, po svemu sudeći, zaokružena je protekle nedelje. Taj, ne baš posve nezanimljiv proces, odvija se po uhodanoj matrici mita o "tisućljetnom snu" nacije koji je ostvario Franjo Tuđman.

Komentari (3)

Graf fon Špe

19.12.2021. 17:24

Интересантно је да се то са захтевом да Хрватска буде у УН дешава баш када је Тито био код Никсона у Вашингтону !?! Здрав разум налаже да су вероватно многи од лидера маспока, по свему судећи, били на вези са страним службама. Мање је у питању била како изгледа фамознa ЦИА, а много, много више немачки БНД, па и КГБ, што показују догсђаји који су уследили деценију и по касније, као што су пад Берлинског зида, уједињење Немачке и распад Југославије и сл.

Ivan Zgrozeni

19.12.2021. 18:37

А, када ћете писати о ,,двоструким аршинима" ДОС-манлија? Мислим на њихово аминовање граничних прелаза Брњак и Јариње , 2012 године, тј. де факто признање Косова,као државе!

Lajoš

19.12.2021. 21:56

Hrvatski novac u hrvatske lisnice,pa puf 48 milijardi eura vanjski dug.Da nije novca iz EU,bili bi na nivou afričkih zemalja,a stalne lažisu bile, kako ih druge republike potkradaju