SVE TO JE DRAGAN ĐILAS: Brnabićeva o napadima nakon filma o njemu (VIDEO)

Novosti online

12. 11. 2021. u 11:38

PREMIJERKA Srbije Ana Brnabić govorila je o napadima na nju koji su usledili nakon što je na Tviteru podelila snimak gde su izvučene izjave Dragana Đilasa.

СВЕ ТО ЈЕ ДРАГАН ЂИЛАС: Брнабићева о нападима након филма о њему (ВИДЕО)

Foto: Tanjug/Vlada

- Sa iznenađenjem sam primila natpise u pojedinim medijima koji optužuju kako televiziju Pink, tako na kraju krajeva i mene koja sam je li napravila taj spot, odnosno podelila ga preko svog Tviter naloga, za prizivanje bilo kakvih katastrofalnih scenarija ili bilo kakvo omaložavanje gospodina Dragana Đilasa. Ne znam kako može neko da kaže da je ugrožavanje ili dehumanizacija kada uzmete samo citate jedne osobe i predstavite ih na jednom mestu. Taj film je mogao da bude 15 minuta i izazvan je prvenstveno time što je Dragan Đilas objavio kako će se on kada bude došao na vlast obračunavati sa bahatim ljudima, sa onima koji prete, sa onima koji su se obogatili na račun države, kada čovek zaista, iskreno, priča upravo o sebi. Ako imate bahatog političara u Srbiji to je onda Dragan Đilas, ako imate nekoga ko preti to je onda Dragan Đilas, ako imate nekog ko vređa to je Dragan Đilas, ako imate nekog ko se obogatio na račun svoje funkcije to je Dragan Đilas. Dakle, to je film koji osim toga ništa ne govori - rekla je Brnabićeva te najavila da će objaviti još primera:

- Potrudiću se da pokažem još neke primere koji govore isto to. I oko kuće "Velikog brata" i oko nekih drugih stvari u njegovom desetogodišnjem mandatu, ali žao mi je što se to na bilo koji način povezuje sa Oliverom Ivanovićem. Žao mi je posebno i želim da osudim što se na taj način priča o tome ko je ubio Olivera Ivanovića. Ako bilo ko ima bilo kakva saznanja o tome ko je ubio ili ko je odgovoran za smrt Ivanovića, ta saznanja mora da podeli sa nadležnim organima.

Ona je istakla da svako ko ima bilo kakva saznanja o ubistvu Olivera Ivanovića treba da prijavi policiji, ali ne i da koristi njegovo ubistvo za napade na Srbiju.

- Neverovatno mi je da tako paušalno govorite o takvom zločinu i povlačite paralele koje nikakve veze nemaju sa tim. Govorite o dehumanizaciji vi koji imate sate i sate programa o predsedniku Republike Srbije u kojima napadate njega i njegovu porodicu i nazivate ih bolesnicima, psihijatrijskim slučajevima, ludacima, kriminalcima i tako dalje. Da je bilo koji Srbin ili Srbija imala bilo kakve veze sa brutalnim ubistvom Olivera Ivanovića sigurna sam da bi Priština to u svojoj istrazi otkrila. Jedva bi čekali da pokažu kako je neki Srbin ubio ili organizovao to ubistvo. Da optužujete Srbe, vi sami, za tako brutalno ubistvo jednog srpskog političara na KiM je skandal. Skandal protiv Srba na KiM, skandal protiv vaše zemlje.

У НЕДЕЉУ, 14. новембра, од 6 до 21 сат привремено ће бити измењена траса аутобуских линија број 53 и 55, због оддржавања сеоске славе Месне заједнице у Футогу.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (13)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)