POSLANICI SNS ODGOVORILI MARINIKI TEPIĆ: Kurtijeva sabraća odrađuju svoj deo zadatka

Novosti online

13. 10. 2021. u 19:28

POSLANICI SNS reagovali su na Tviteru na nove navode Marinike Tepić o aferi "Jovanjica" i ukazali na to da nju i Dragana Đilasa nije briga za sudbinu Srba na Kosovo i Metohiji.

ПОСЛАНИЦИ СНС ОДГОВОРИЛИ МАРИНИКИ ТЕПИЋ: Куртијева сабраћа одрађују свој део задатка

Foto D. Milovanović

- Naš narod na Kosovu i Metohiji je uplašen, ima povređenih, čak i ranjenih. Jeste li čuli za to? Baš vas briga, gazda nije za to platio. Narod ga se ne tiče. Platio je da i danas promovišete nebuloze. Naše misli su sa našim narodom. Vaše i cele tajkunske ekipe, tamo gde su pare! - napisala je Nevena Đurić.

Miloš Terzić tvrdi da Marinika Tepić drhti pred istinom.

- Dok se Vučić bori i dok je uz narod sa KiM, Marinika drhti pred istinom i novim dokazima o Jovanjici.Sve njihove laži već su raskrinkane i za sada ih drži na okupu samo patološka želja da i dalje kradu narodne pare i da ih šalju na tajne račune. Briga Đilasa i Mariniku za Srbe na KiM! - napisao je Terzić.

Nemanja Joksimović tvrdi da se radi o novim lažima Marinike Tepić.

- Nove laži sudski overenog lažova Miroslava Aleksića i tebe, prvog megafona Multikoma. I kokoške su nestrpljive da čuju. Nego, kako ide tebi i ostalim Multikom stipendistima u zataškavanju Đilasovih 53 računa koji se nalaze u 17 država sveta? Bolje od pokrivanja Kurtijevih metaka? - pita Joksimović.

Đorđe Todorović smatra da Marinika Tepić strahuje od gubitka posla u Đilasovoj stranci.

- Strah od gubitka posla u političkoj stranci Multikom naterao je Mariniku da uveliko dokazane laži produbi do granice ludila. Stvarno misli da u njihove gluposti neko još veruje? Ne misli, naravno. Ovo je od Kurtija, Đilasa i Marinike pozdrav za Srbiju i Aleksandra Vučića - napisao je Todorović.

Dejan Kesar podseća na upad ROSU u severni deo Kosovske Mitrovice.

- Danas kada je u Kosovskoj Mitrovici ranjen Srbin, lešinari iz Multikom grupe ponovo koriste priliku da lažima koje su dokazane sudskom presudom, napadnu Vučića. Nemaju oni ni obraza ni morala, jer Đilasovi milioni su najvažniji, a za Srbe ne daju ni 5 para - napisao je Kesar.


Đorđe Dabić napisao je da su Đilasovi najamnici "Kurtijeva sabraća".

- U trenutku kada je cela država sa svim svojim resursima angažovana da spreči novi pogrom Srba na Kosovu i Metohiji, Đilasovi najamnici iz Multikom stranke udaraju na kičmu države, Srbe optužuju za zverstva bezumnih separatista! Kurtijeva sabraća odrađuju svoj deo zadatka. Ponovo - napisao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (5)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni