U PREDLOGU o poboljšanju izbornih uslova, koji je na međupartijski dijalog pod pokroviteljstvom evroparlamenataraca, doneo predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, između ostalog, piše da treba dozvoliti predstavnicima opozicije da tri puta nedeljno samostalno gostuju na RTS i RTV u terminu između 18.30 i 19 sati.

doktor

17.09.2021. 17:28

Ne treba da dolaze stranci u Srbiju i da nas uce kako se demokratski bira , nego ja predlazem Djilasu da krene po Evropi i Americi kad su tamo izbori pa da vidi da to sto on trazi nigde ne postoji ( zivim preko 40 godina u Nemackoj sa nemackim pasosem ) Njegov problem je da je on nepopularan u Srbiji i da mu onda niko iz Evrope ne moze prilikom izbora " pomoci " !

Baar

17.09.2021. 17:38

Mora se doneti zakon da pre izbora ne sme da postoji koalicija,a ukoliko i nastane moraju da je registruju sa tacnim brojem clanova,vec da kada prodju cenzus mogu da ulaze u koalicije ili da se dalje udruzuju. Tako da ovim dobijamo cisto nebo,politicku scenu Srbije gde neki egzistiraju na racun naroda a narod ih nece,ili nije glasao za njih.

Leštanac

17.09.2021. 18:34

Pa RTS i nije javni servis, već isključivo sportski. Evo prisetite se uvek u udarnim terminima u isto vreme na prvom i drugom programu RTS su sportske utakmice. Na moji primedbu u telefonskom razgovoru rečeno mi je da nemogu da promene jer je takav Ugovor potpisan

Zare

19.09.2021. 12:37

Dobro nisi tražio da ponovo naplaćuješ sekunde na javnom servisu. Tu si velike pare pare zgrnuo u svoje džepove. Posrednici nisu deda mraz pa da ispunjavaju tvoje želje. Imaš ti svoje medije pa nemoj silaziti sa njih .