SULUDI ZAHTEVI DRAGANA ĐILASA: Hoće po svaku cenu da uređuje RTS i RTV

S.S.R.

17. 09. 2021. u 17:08

U PREDLOGU o poboljšanju izbornih uslova, koji je na međupartijski dijalog pod pokroviteljstvom evroparlamenataraca, doneo predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, između ostalog, piše da treba dozvoliti predstavnicima opozicije da tri puta nedeljno samostalno gostuju na RTS i RTV u terminu između 18.30 i 19 sati.

СУЛУДИ ЗАХТЕВИ ДРАГАНА ЂИЛАСА: Хоће по сваку цену да уређује РТС и РТВ

Foto: Printscreen

Takođe, predložio je da "Beta, Fonet, Istinomer, Krik, Cins, Birn, Vreme... dobiju pravo da dva puta nedeljno emituju svoje sadržaje u trajanju od po pola sata, na RTS i RTV, u udarnim terminima".

Podsećamo, prema saznanjima "Novosti", predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas, došao je na sastanak međustranačkog dijaloga koji se vodi uz posredstvo evroparlamentaraca, sa namerom da se u razmatranje uzme njegov predlog o poboljšanju izbornih uslova.

On je insistirao da se govori o tome, a ne o postojećem dokumentu koji su ranije pripremili evroparlamentarci i dostavili svim učesnicima kako bi mogli da podnesu amandmane.

Kada su evroparlamentarci rekli da postoji dnevni red i da je dogovor da se govori o već postojećem dokumentu, on je napustio sastanak, a nešto kasnije su to učinili i predstavnici DS, PSG i Pokreta za preokret

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024