NAPADI NE PRESTAJU: Kampanja protiv predsednikove porodice se nastavlja

Novosti online

28. 08. 2021. u 12:27

POVODOM neprestanih napada na predsednika Srbije Aleksandara Vučića i njegovu porodicu, oglasili su se članovi Srpske napredne stranke i pružili mu podršku.

НАПАДИ НЕ ПРЕСТАЈУ: Кампања против председникове породице се наставља

Foto: Tanjug

Zoran Tomić: Vučićeva deca su kao i sva druga deca u Srbiji

- Napadi na porodicu predsednika Vučića ne prestaju, postaju sve intenzivniji. Zamislite u kolikom su problemu Đilas, Šolak i ostali žuti tajkuni kad ne štede resurse i napore da na glavne strane svojih medija izlože te napade. Na meti je svako blizak predsedniku Vučiću, posebno kada ga podrži u sprovođenju politike koja je donela toliko dobrog Srbiji - stoji u saopštenju Tomića koji nastavlja:

- Vi, tajkuni, obnevideli zbog silnog novca koji ste od građana opljačkali i strpali u svoje džepove, i od mržnje prema Vučiću koji vas je sprečio da to radite i danas, shvatite da Vučić nije u problemu, jer se rezultati njegove politike i rada mere kilometrima puteva, rekonstruisanim brzim prugama, novim radnim mestima, većim platama i penzijama, boljim životnim standardom i hiljadama spasenih života građana Srbije u vreme pandemije korona virusa. Vaši rezultati mere se stotinama procenata uvećanja lične imovine koju ste izvršili dok ste bili na vlasti, zloupotrebili javne pozicije i sebi i svojim pajtosima nameštali poslove, a sve u cilju uništavanja Srbije.

Foto: SNS

Za razliku od vas politikanata, Vučić ima porodicu kojom može da se pohvali i o čijim članovima priča otvoreno. Vučićeva deca su kao i sva druga deca u Srbiji, samo je prema opoziciji greh što su baš njegova i ne štede napore da ih napadaju i pljuju na svakom koraku, a posebno njihovi vodovi botova na društvenim mrežama. Sve te napade on mora da sluša svakodnevno i na vašu žalost podnosi ih, kako bi nastavio da radi na sprovođenju svoje politike, jer zna da je bednicima osnovni cilj sa ovim napadima da ga pokolebaju i spreče da svoju politiku razvoja Srbije pod nazivom Srbija 2025 realizuje. Ne samo da nećete uspeti u tome, već ni građani Srbije neće dozvoliti da to učinite. Vučić sa narodom gradi bolju Srbiju, a jedino što iza tajkuna i njihove prljave kampanje ostaje su primerci medija koje su upropastili svojom mržnjom, kao i naslovnice i tekstovi kao spomenici beščašća, kojih će se budući urednici tih novina stideti - zaključuje Zoran Tomić.

Vladimir Orlić: Vučić im je prepreka da ponovo zajašu na vlast

- Perfidna kampanja protiv članova porodice Aleksandra Vučića, koja se danas nastavlja u tajkunskom tabloidu, provodi se planski. I to od strane uvek iste grupe podlaca i pohlepnih grabljivaca, čija je zajednička meta predsednik države, ali i svako ko samo nosi njegovo prezime - navodi Orlić i dodaje:

- Naravno da nisu osudili najnovije gadosti upućene deci Aleksandra Vučića. Nisu, jer one dolaze iz iste, njihove, kuhinje. Naravno da nisu osudili na najnovije pretnje metkom Aleksandru Vučiću. Nisu, jer i one dolaze iz iste, njihove, kuhinje. Neće sigurno Đilasov tabloid ni reč osude da uputi Đilasovom uredniku, niti tajkunskim bojovnicima. Umesto toga: daju svoj doprinos novom salvom uvreda, kleveta i prljavih laži na račun članova porodice čoveka kog su proglasili za svog smrtnog neprijatelja. 

Foto: SNS

Zna Srbija i zašto: jer je upravo Aleksandar Vučić glavna prepreka njima i njihovim gazdama da ponovo zajašu na vlast, nastave sa čerupanjem i uništavanjem svega što im padne šaka lopovskih i mafijaških, uvek spremnih na otimačinu i grabež. I baš zato: svaki novi prljavi napad, svaka njihova neljudska hajka, čine da narod još snažnije stane uz Aleksandra Vučića i još odlučnije brani svoju državu, pravo svoje dece na život i budućnost. Pred najgorima se pristojna i poštena Srbija neće sklanjati, nikada - to neka im bude jasno - kaključuje Vladimir Orlić.

Dejan Kesar: Napadaju Vučića ne bi li došli na vlast bez izbora

- Po već oprobanom receptu, mediji bivšeg tajkunskog režima i danas nastavljaju sa napadima na Aleksandra Vučića. Nakon Slaviše Lekića koji je pozlatio mogućnost metka u predsednika Vučića, njihov tabloid nastavlja sa kampanjom protiv porodice Vučić - navodi Kesar i dodaje:

- Nastavili su sa najtežim napadima, umesto da pristojno podrže aktivnosti usmerene na promociju Srbije i njenih potencijala. A jedini i isključivi razlog tome jeste da se na predsednika Vučića izvrši dodatni pritisak kako bi tajkuni došli na vlast bez izbora, bez volje građana.

Foto: SNS

Opravdano uplašeni od neuspeha na predstojećim izborima tzv. medijski stručnjaci bliski restlovima nekadašnjeg režima vrše poslednji čin nasilja, a to je napad na porodicu predsednika. Znaju oni da je dobijanje nacionalne frekvencije nešto što će im ostati pusti san, da više neće moći da zgrću milione na račun građana pa zato svakodnevno napadaju ono što je najsvetije, a to je svakom čoveku porodica.

Za razliku od njih koji se bave napadima, predsednik Vučić svaki dan radi za bolju i lepšu Srbiju, radi za našu decu. I to građani Srbije znaju. Uz predsednika  i porodicu Vučić je većina građana koji se zalažu za kulturnu i pristojnu Srbiju a oni koji se zalažu za napade, kao što su ovi medijski stručnjaci, su u manjini i to dobro znaju. Zato nastavljaju da terorišu većinu, kako bi ostvarili lične i tajkunske interese. Srbija je danas moderna, nezavisna i snažna, zahvaljujući politici Aleksandra Vučića i nikakvi napadi neće zaustaviti da Srbija dalje jača i napreduje. A medijskim stručnjacima bih poručio da prestanu sa ovakvim napadima jer nema tog novca koji može da opravda nasilje nad nečijom porodicom - zaključuje Dejan Kesar.

Jelena Obradović: Za Đilasa je uništenje porodice način življenja

- Perfidna i brutalna kampanja Đilasa i njegovih poslušnika u tabloidima, koje režira svakoga dana, ima jedan jedini cilj, a to je unišiti porodicu i uništiti Srbiju. Lukavi napadi na porodicu predsednika Vučića su očigledno svakodnevna tema. Tako da i time što je predsednikova porodica u Đilasovom tabloidu i danas tema, pokazuju da ne zaobilaze nikoga, ni decu, ni roditelje, ni brata, ni suprugu. Valjda misle da će jedino tako da mu naude, jer u političkoj borbi mu nisu ni do kolena. Nemaju ni znanje, ni način, a ni podršku građana Srbije - navodi Obradovićeva i nadovezuje se:

- Iako je porodica za svakog normalnog čoveka svetinja, a za državu stub, za Đilasa je uništenje porodice očigledno način življenja i razmišljanja. Što je i pokazao na ličnom primeru kada je sopstvenu ženu i tasta tukao, a i kada je katančio po Srbiji ostavljajući porodice bez posla, bez penzija i decu bez ličnih dodataka.

Foto: SNS

Srbija će, na čelu sa predsednikom Vučićem, nastaviti da snažno gradi i jača Srbiju, da osnažuje porodice, da podiže plate i penzije, da otvara fabrike, škole i bolnice. A građani Srbije znaju šta je porodica, šta je sveto i u šta se ne dira. Zato prema tajkunima i izvođačima njihovih prljavih radova osećaju samo prezir.

Nevena Đurić: Umesto da građanima odgovore na pitanje o tome otkud njihovom gazdi toliki novac oni opet lažu i napadaju

- Sve marionete Dragana Đilasa, koje više od muke i nemoći ne znaju šta im je činiti, ne odustaju u svojim prljavim pokušajima diskreditacije predsednika i članova njegove porodice - kaže Nevena Đurić i nastavlja:

- Najpametnije je svoj toj medijskoj bandi da uzme ogledalo i stavi ispred sebe kako bi videli kako izgleda licemerje i podlost. Pa, kad se pogledate da se sami zapitate imate li obraz i čast, dostojanstvo i ljudskosti u sebi!?

Napadima na brata, na oca, na decu, ili na ženu onoga sa kim se politički obračunavate, samo produžavate niz u nadi da će vam prljava kampanja uvreda i kleveta pomoći u nameri da se nasilno dokopate vlasti i nastavite, u svom maniru, lov u mutnom. 

Foto: SNS

A neće, niti vam to može biti zamena za izgubljeni kredibilitet. Narod je proglasio kraj tužne sage u državi Srbiji onog trenutka kada je rekao ne politici pljačke i otimanja, i ne Đilasu i  ostalim kabadahijama koje su samo sebi važne.

Tužna je slika iz tajkunskih medija. Žalosno i teško ih je gledati, slušati i čitati jer su u izuzetno teškoj poziciji. Imaju lošeg učitelja, greše, ali to ne vide. 

Umesto da građane upoznaju sa planom i programom politike koju zastupa njihov šef, oni lažu i napadaju, umesto da građanima odgovore na pitanje o tome otkud njihovom gazdi toliki novac oni opet lažu i napadaju. 

Sve u svemu, lažu i napadaju. I odavno ne biraju mete. Zato su uspeli da postanu još gori, nego što su bili u vreme kad ih je narod oterao. Pa čemu se onda, nesrećnici, nadaju danas? - pita se Nevena Đurić.

Nemanja Joksimović: Đilasovi mediji napadaju brutalno Vučićevu porodicu

 

Nakon jučerašnjeg poziva na ubistvo Aleksandra Vučića od strane Đilasovog urednika, štampani mediji Dragana Đilasa danas ponovo crtaju metu celoj porodici predsednika Republike Srbije - ističe Joksimović.

- Napadaju brutalno njegovu porodicu samo zato što on neće da plaća reket raznim tajkunima i mafijašima koji bi da vrate Srbiju u mulj i blato koje je iza sebe ostavio bivši režim oličen u Draganu Đilasu.

Napadaju Aleksandra Vučića jer znaju da iza njega stoje građani Srbije i da ga zbog toga nikada neće pobediti na izborima.

Foto: SNS

Nitkovi iz bivšeg režima koji nemaju ni malo srama i koji su spremni da u političkom obračunu napadaju nečiju porodicu samo zato što se ne slažu politički, neka zaborave na ukrajinski i makedonski scenario, jer se na vlast u Srbiji dolazi isključivo izborima. Pristojna Srbija je uz Aleksandra Vučića, a predstojeći izbori će to još jednom potvrditi. Oni koji ne mogu da pobede zlo u sebi, sigurno neće moći da pobede narod - zaključuje Nemanja Joksimović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)