PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić ocenila je kao lošu vest odluku odlazećeg visokog predstavnika međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini Valentina Incka da nametne zabranu negiranja genocida i ocenila da će to još više udaljiti Sarajevo i Federaciju od Republike Srpske i stavova Srpske.

Komentari (2)

Mikiboy

23.07.2021. 16:07

Zapad mora da prekine sa tim banditskim metodama.Nigde u svetu gde god da su bili nisu doprineli miru i blagostanju tih naroda.Pa ni ovaj zakon ne ide na ruku narodima u Bosni.

Braco

23.07.2021. 17:15

Odlicno !!!! Jos jedan razlog zbog kojeg Srbi u RS ne bi trebalo da zive u toj hibridnoj drzavi. Cinjenica je da ni jedan od tri naroda ne zeli da zivi zajedno ali Muslimani i dalje guraju tu ideju cjelovite BiH jer jedino tako ce izbjeci da im ostane fildzan drzavica. Posto je njihovo rukovodstvo vodjeno Alijinom politikom Islamske drzave bez drugih naroda i vjera stabilnosti i mira u BiH nikad nece biti. Svi Hrvati u Jednoj drzavi kao i svi Srbi u jednoj drzavi, a Muslimanima ono sto im ostane. Htjeli su nesto sto im ne pripada, pa sad gledaju da ocuvaju nesto sto nikad nije trebalo ni da postoji. A Islamska drzava u Evropi a pogotovo na Balkanu nije nesto sto se moze ostvariti za sledecih milion godina.