HOĆE DA SRUŠE VUČIĆA - Mali: NJihova želja je da se vrate na vlast ali ne putem izbora

Novosti online

23. 07. 2021. u 09:01

MINISTAR Mali danas u emisiji govorio je o postignutim rezultatima u proteklom periodu, o novim investicijama, kao i o sprovođenju Trećeg paketa podrške privredi i građanima.

ХОЋЕ ДА СРУШЕ ВУЧИЋА - Мали: Њихова жеља је да се врате на власт али не путем избора

Foto: Printskrin

Kratko je tom prilikom prokomentarisao i navode pojedinih medija o svedočenju Veljka Belivuka protiv predsednika Vučića. 

- Građani Srbije mogu da vide da Srbija ide nezaustavljivo napred.  Iza toga stoji samo jedna osoba- Aleksandar Vučić. Imate grupu medijskih tajkuna, političara i bande koji su napravili spregu da dođu na vlast-da zarade pare za sebe, prebace na Mauricijus...Jedina osoba koja se suprostavlja njima je Vučić. Oni hoće da sruše Vučića i obesmisle sve ono što on radi. Jedina osoba koja neće da im plaća reket i jedina osoba koja može da bude kandidat za predsednika Srbije je Aleksandar Vučić. I to je kontekst cele ove besmislene hajke -rekao je ministar Mali.

-Čiji su to mediji, Dragana Đilasa, koji je ukrao novac, odneo pare na Mauricijus. Tada je plata bila 300 evra, sada je 600 evra. Neće tajkuni odlučivati, njihova je želja da se vrate na vlast, ali tako što će srušiti Vučića, a ne putem izbora. objasnio je Mali. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!