"NEKA MU JE NA ČAST": Ministar Lončar odgovorio na sramne izjave Nermina Nikšića

Novosti online

15. 06. 2021. u 17:57

REAGUJUĆI na bezumnu laž i neskrivenu mržnju prema Srbiji, njenim građanima i rukovodstvu Srbije koju je "neki Nermin Nikšić izneo danas", ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je poručio "neka mu je na čast".

НЕКА МУ ЈЕ НА ЧАСТ: Министар Лончар одговорио на срамне изјаве Нермина Никшића

Foto: Tanjug

- I njemu i svima njemu sličnim koji na ovako besraman način koriste priliku da se medijski promovišu!

- Svako ko želi da jedan par ekselans humanitarni gest predstavi na lažan način zaslužuje samo prezir i osudu. Siguran sam da taj Nermin i njemu slični polaze od sebe i sopstvene pretpostavke da u svakom gestu treba pronaći svoj interes - poručio je ministar Lončar dodajući da je siguran da građani BiH znaju istinu i prepoznaju ko im je prijatelj, a ko se ponaša kao ratni profiter.

- Prema informacijama koje sam dobio iz relevantnih diplomatskih krugova, Federacija BiH je platila Republici Srbiji za isporuku vakcina. Naravno, da su iz Rusije upozorene vlasti u Srbiji da smo Ruska Federacija može ugovarati prodaju i isporuku vakcina trećim državama. To je bio razlog zašto vakcine nisu bile dostavljene, a naravno da se novac nije mogao vratiti u budžet, pa je pronađeno solomonsko rešenje da se našim građanima omogući navodno besplatno vakcinisanje u Republici Srbiji - rekao je Nikšić danas.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)