OBRADOVIĆ I ĐORĐEVIĆ OTVORENO NAVIJAJU ZA KURTIJA: Petković reagovao zbog napada predstavnika opozicije na Vučića

Novosti online

15. 06. 2021. u 13:02

ČLAN Glavnog odbora SNS Petar Petković i direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju reagovao je povodom napada na predsednika Aleksandra Vučića od strane Mlađana Đorđevića i Boška Obradovića.

ОБРАДОВИЋ И ЂОРЂЕВИЋ ОТВОРЕНО НАВИЈАЈУ ЗА КУРТИЈА: Петковић реаговао због напада представника опозиције на Вучића

Foto promo

- Dok se predsednik Vučić u Briselu lavovski bori za srpski narod na Kosovu i Metohiji Đilasov kum Mlađan Đorđević i lažni patriota Boško Obradović po ko zna koji put otvoreno navijaju za Aljbina Kurtija i Prištinu. Šokiran sam činjenicom da ih Aljbin Kurti već nije pozvao u svoj tim za Brisel, ali posle najnovijih saopštenja u kojima otvoreno napadaju Srbiju i potkopavaju našu pregovaračku poziciju, Đorđeviću i Obadoviću je mesto albanskih lobista zagarantovano - rekao je Petković.

On kaže da je odavno poznata i jasna taktika Đorđevića, Đilasa, Jeremića i Obradovića "da za sopstvene greške optužuju Vučića koji se i danas bori da ispravi sve probleme koje su nam oni svojom neodogovornom politikom prema KiM ostavili. "

. Maske su konačno pale i posle nasilja na ulicama Beograda, Đorđević i Obradović priznaju da im je draži konflikt na Kosovu i Metohiji od mira i stabilnosti i kompromisnog rešenja.  Lako je Đilasu, Đorđeviću i Obradoviću da se iz udobosti Beograda igraju životima tuđe dece. Ali mi im to nikada nećemo dozvoliti i zato su oni i njihov gazda deo političke prošlosti, a mi ćemo nastaviti da težimo mirnom i kompromisnom rešenju - istakao je Petković.

Podsećamo, dok je predsednik Vučić na teškim pregovorima u Briselu, predsednik pokreta Oslobođenje Mlađan Đorđević kritikovao ga je nazvavši novu rundu dijaloga "još jednim pokušajem anesteziranja nacije" pred, kako je rekao, "novu rundu izdaje" i dodao da ne vidi ništa sporno u zamrznuzom konfliktu.

Istovremeno, Obradović je optužio Vučića da navodno tajno pregovara o predaji Kosova i Metohije i da nema legitimitet da bilo kakve pregovore uopšte i vodi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave