ZAOKRETOM prema potpisivanju Temeljnog ugovora sa Srpskom pravoslavnom crkvom, predsednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić, osim što je pogazio datu reč i po ko zna koji put izneverio svoje birače, dodatno je zategao međunacionalne i političke napetosti u svojoj državi.

Gagi

29.05.2021. 03:06

Lik koji se, na talasu protesta naroda, za svoja vekovna religijska prava u Crnoj Gori, bukvalno laznim predstavljanjem zastupnika tog istog naroda, dokopao vlasti, presvukao jagnjecu kozu, dobio instrukcije i poceo revnosno da ih sprovodi. Jednom recju, jos jedna od prodanih dusa Srpskog naroda.

jova

29.05.2021. 03:56

Ne bih da puno pametujem,ali njegovo ponasanje asocira me na ljude ili osobe koje nakon svake greske nakrive kapu na drugu stranu - i smatraju da su postupili ispravno!

TROJANER ZAPADNIH MOCNIKA

29.05.2021. 06:41

Tri dana nakon izbora za premijera, znalo se da je krivo nasadjen, i da ce sledit kriminalnu garnituru, kao i instrukcije onih mocinika koji su stvorili tu nakaradnu drzavu, cepajuci srpski narod na celoj teritoriji Jugoslavije. BRACO CRNOGORCI, ZASTALI STE NA POLA PUTA, napred ne mozete a nazad ne smete.

Zoon

29.05.2021. 07:25

Ako je ugovor temeljan znači da ne treba više da se analizira. Valjda je zato temeljan jer su ga izanalizirali do najsitnijeg detalja. A ako tek sada treba Dritan i ostali da ga analiziraju onda ugovor nije temeljan! Koliko ja vidim Dritan i premijer igraju igre, manipulišu!