JEZIVA NESREĆA: Dvogodišnja devojčica slučajno ubila majku na njen rođendan

Novosti online

13. 09. 2019. u 14:11

ЈЕЗИВА НЕСРЕЋА: Двогодишња девојчица случајно убила мајку на њен рођендан

Foto: miror.co.uk

Nesrećnu majku, koja je bila bez svesti, pronašao je njen suprug
Mlada majka Julija Šarkom iz Belorusije umrla je na svoj 21. rođendan nakon što joj je vrat zapeo u prozoru porodičnog BMW-a.


Majka je želela da izvuče dvogodišnju ćerku preko poluotvorenog prozora automobila u Starom Selu u Belorusiji. U tom trenutku dete je slučajno pritisnulo automatski prekidač za zatvaranje prozora, što je zadavilo mladu majku.


Nesrećnu majku, koja je bila bez svesti, pronašao je njen suprug Artur, prenosi "The Sun".

PROČITAJTE JOŠ: Pitomac policijske škole iz nehata ubio kolegu


Razbio je staklo, izvukao njeno telo i pozvao Hitnu pomoć, koja je odmah stigla na mesto nesreće i odvela je u bolnicu. Nažalost, majka je umrla osam dana kasnije jer je izgubila previše kiseonika, što joj je bespovratno oštetilo mozak.


"Mlada žena bila je 31. avgusta sa svojom porodicom u kući prijatelja. Oko 16:30 časova suprug ju je pronašao bez svesti, na vratima auta", izjavio je Dimitri Ivanjik iz istražnog komiteta.


"Odvedena je u regionalnu bolnicu u Brestu u teškom stanju, gde je i preminula zbog pretrpljene traume nakon asfiksije", dodaje se u policijskom izvještaju.

(nezavisne.com)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Zvezda i to CRVENA

13.09.2019. 16:07

Meni ovo malo ne pije vodu.. Auta sa el podizačima imaju blokadu na prepreku.. Ili se zaustave trenutno ili otvore prozor do kraja

Marko

13.09.2019. 17:30

@Zvezda i to CRVENA - Stariji automobili traze jako veliki otpor da bi se zaustavio prozor,tako da je rukom skoro nemoguce zaustaviti ga.

Luka

14.09.2019. 10:57

Ne mogu da shvatim kako nekome padne na pamet da iz kola izvlaci dete kroz poluotvoren prozor?15

jovan

14.09.2019. 19:08

@Luka - Desi se sve sto moze da se zamisli.Nesrecan slucaj,ne razmislja covek svakoga trenutka,dodje prosto neki zastoj.