DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK, 6. DECEMBAR: Bik traži osobe koje će mu pomoći u ambicijama; Vodoliju muči napetost na poslu

Astrolog Suzana Ban 064/13.66.885 www.astrosvastara.com

05. 12. 2021. u 23:00

SAZNAJTE šta dnevni horoskop predviđa o onome što vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК, 6. ДЕЦЕМБАР: Бик тражи особе које ће му помоћи у амбицијама; Водолију мучи напетост на послу

Foto: Depositphotos

Ovan

Pod velikim ste pritiskom i od vas se očekuje da sprovedete ne baš popularne mere. Svojim prisustvom nećete uspeti da sprečite žustre rasprave u kojima će biti i teških reči. Zauzmite stav i bez puno reči saopštite svoje namere.

Bik

Ukoliko vam je stalo da pokažete sve svoje potencijale pronađite osobe koje će vam pomoći u tome. Nemojte trošiti vreme u raspravi sa nebitnim ljudima jer na taj način samo gubite energiju koja će vam zatrebati kada to ne budete očekivali.

Blizanci

Ne drži vas mesto, a posla imate preko svake mere. Niste sposobni da odgovorite na sve obaveze što može izazvati potpuni pad energije i kolaps. Preraspodelite svoje kapacitete i odložite sve što može da sačeka povoljniji trenutak.

Rak

Budite strpljivi i dosledni danas. Iako je neophodna puna koncentracija, vas obuzimaju premor i pospanost. Ako se ne trgnete, napravićete ozbiljne greške zbog kojih ćete trpeti posledice. Osim toga, budite oprezni na ulici i u saobraćaju.

Lav

Predstoji vam pozitivna promena na ljubavnom planu. Situacija kreće na bolje. Zbog intenzivnih poslovnih obaveza, svoje slobodno vreme ćete provoditi radno pa će to odvajanje od partnera doneti stimulans za period koji dolazi.

Devica

Trošite bespotrebno vreme na organizaciju puta a niste sigurni da je sve izvodljivo. Suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja kao i sredstva koja su vam potrebna. Previdi vam mogu zakomplikovati dan.

Vaga

Vreme je za predah. Raspoloženje popravlja susret s prijateljima koji su u prošlosti bili deo vaše svakodnevice. Obilje tema i opuštajući razgovori mogu biti svojevrsna čarobna formula ekspresnog oporavka od svega što vas je u prošlosti umorilo.

Škorpija

Niste dovoljno uporni, prebrzo odustajete. Imate osećaj da vas niko ne razume i ne primećuje vašu žrtvu, za koju verujete da je prevelika. Loš osećaj je trenutno neraspoloženje pa zbog toga ne povlačite poteze zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Strelac

S jedne strane imate vama nadređene ljude, a s druge strane one koji su ispod vas i čekaju vaš potez od koga zavisi njihova sudbina. Da biste svima udovoljili, morate pošteno odmeriti. Budite odlučni, vaš osećaj za pravdu će pobediti.

Jarac

Dobijate vest o dodatnom prihodu na koji niste računali. To je dovoljan razlog da se naoružate novom motivacijom i prionete na posao još poletnije. Ne zatrpavajte se preko racionalnih mogućnosti kako vam sve ne bi, na kraju, preselo.

Vodolija

Ne stvarajte neprijatelje među ljudima od kojih zavisite. Napetost se komplikuje, upadate u sukobe sa saradnicima. Vaša karijera bi mogla poći silaznom putanjom ako se ne potrudite i dodatno ne poradite na smirivanju tenzije koja je zavladala.

Ribe

Nezadovoljstvo u radnoj sredini prenosite i na privatan život. Iako je posao važan, preterano se udubljujete i sve to počinje da utiče na odnose unutar vaše porodice. Neko od ukućana može biti jako nesrećan zbog vaših kritika, popustite pritisak.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZELENE VEŠTINE U LJUDSKIM RESURSIMA: Zaštitimo životnu sredinu kroz svoj rad