NOVINARI su juče dobili priliku da ekskluzivno pogledaju insert iz filma "Oluja", scenariste i reditelja Miloša Radunovića, čija se bioskopska premijera očekuje na jesen.

Komentari (7)

Ivan Zgrozeni

03.08.2022. 18:37

Nije da su nepozeljni. Nerazumljivi su im. Pravljeni su "za strance" ali iz nase perspektive. Zato oni ne mogu da ih shvate. Voleo bih da Srbija angazuje stranca da napravi film razumljiv strancima. Kandidati: Ken Burns ili Majkl Mur. Fantasticni su i imaju odlicnu reputaciju. Njihovo ime je vec pola uspeha. Pokusajte.

Ljubica

03.08.2022. 19:03

Može i od ‘ 91, jer sigurno nije počelo iz čista mira. Hodali ste do zuba naoružani i stajali ispred javnih ustanova, ponašali se slično današnjim Albancima sa Kosova. Svuda ste držali skupove HDZ i provocirali, provodili ljude, batinali ih. Radilo se svašta da bi isprovocirali incident. Tada je još bila zajednička država, koju ste vi po svaku cenu hteli srušiti. Niste se u Bogdanovcima služili diplomatijom, kad su bili skupovi, zato su oni iz Borova Sela bili spremni da se brani, a oni koji su tamo krenuli, nisu bili diplomate. Tako da bi mogli dugo polemisati, ko je to prvi počeo…Imate što ste hteli, a nas ostavite na miru i neće nam vi odredjivati na koji način ćemo mi naše žrtve žaliti.

Zurkolomac

03.08.2022. 20:18

Uzaludno snimamo filmove, jer fasistickoj Evropi nisu bitne nase žrtve. Treba da proglasimo tital u mobilizaciju i da zgazimo sve fašiste u okruženju koji su bili na strani hitlera i vrsili genocid nad Srbima...

goran

04.08.2022. 02:54

Nije rat poceo 91' vec ranije ali ste vi dobili najvise oruzija te godine i veliku pomoc zapada da unistite jugoslaviju i srbe istjerate iz hrvatske. Najgore je sto je i ono malo normalnog hrvatskog naroda podivljalo. Al to je zivot i svi moramo dalje.