Život se vraća u Trebinje: Mališani ponovo na treningu

Novosti online / D. Curać

ponedeljak, 25. 05. 2020. u 23:46

Живот се враћа у Требиње: Малишани поново на тренингу

Fudbaleri ponovo na terenu / Foto: D. Curać

Na stadionu "Police" u Trebinju nakon više od tri meseca okupilo se više od 200 dečaka FK Leotara. Kajakaši se ponovo okupili na Trebišnjici i počeli da trenirjau

Popuštanju mera uvedenih zbog pandemije virusa korona svakako da su najviše obradoavali trebinjski mališani, koji su nakon nekoliko meseci pauze krenuli sa vanškolskim aktivnostima.

Na stadionu "Police" u Trebinju nakon više od tri meseca okupilo se više od 200 dečaka FK Leotara, razvrstanih po uzrasnim kategorijama. Desetogodišnji Luka Gurović i Vasilje Vujović, te osmogodišnji Branko Ninković i Novak Roganović nisu krili zadovoljstvo što su ponovo na okupu.

-Baš lepo osećamo. Nismo bili zajedno dugo vremena i jedva smo čekali treninge - rekli su u glas mladi fudbaleri Leotara.

Treneri Lotara takođe nisu krili zadovoljstvo što su ponovo istrčali na teren.

- Jednako kao i naša deca obradovali smo se što smo dobili zeleno svetlo da nastavimo sa radom, a odmah na startu posebno smo istakli mere kojih se moramo pridražavati - istakao je Anel Ramić, trener FK Leotar.

I reka Trebišnjica dobila je nakon nekoliko mesci pauze svoj ukras - mlade, vredne i trofejne kajakaše. Jedan od njih Davor Glušac, član Kajak-kanu kluba "Trebišnjica", priznaje da su se on i njegovi drugara pomalo ulenjili.

- Nismo dugo veslali, ali sada smo krenuli. Svi smo srećni i nasmejani jer smo ponovo na vodi.

POČINjE I BISOKOP

Bioskop u trebinjskom Kulturnom centru, nakon više od dva meseca, ponovo će početi da radi u četvrtak, 28. maja. Iz ove ustanove je saopšteno da će projekcije filmova biti u novom terminu od 17 i 19 časova, te da sa radošću očekuju sve ljubitelje filma iz Trebinja.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije