DERVENTSKA policija noćas je uhapsila dvojicu 19-godišnjaka, inicijala A.S. i M.V., pod sumnjom da su tokom policijskog časa ukrali ovcu, zaklali, pa na obližnjem izletištu pod okriljem mraka ispekli, a zatim i pojeli!

- Policijski službenici PS Derventa, u nedelju 29. marta, identifikovali su lica inicijala A. S. i M. V., oba sa područja opštine Derventa, zbog osnova sumnje da su u toku prethodne noći na području opštine Derventa, izvršili krivično delo krađa - saopšteno je danas iz Policijske uprave Doboj.


Pročitajte još: Kolona kamiona na granici sa BiH duga 15 kilometara, vozači razmišljaju da obustave prevoz


Iz policije je navedeno da za navedene osobe postoji osnov sumnje da su u noći između subote i nedelje, iz nezaključanog pomoćnog objekta outđili jednu ovcu.
“Novosti” saznaju da se sve odigralo u blizini prigradskog izletišta Prljača i to tokom policijskog časa. Kradljivci su plen odvezli u automobile. Policajci su po prijavi oštećenog vlasnika, nadomak domaćinstva od ukradene ovce pronašli samo kožu i iznutrice.

-Mladi kradljivci su izjavili da su se potom odvezli na obližnje izletište Prljača, uz reku Ukrinu, gde su tokom noći i policijskog časa na ražnju “okrenuli” ukradenu ovcu. Ostaje da se utvrdi da li su u krađi a i gošćenju imali saučesnike. Navodno, kako su izjavili, jeli su koliko su mogli, a ostatak bacilli…-navodi naš izvor.
Zbog sumnje da su počinili krivično delo krađe, protiv mladića je biti podnet izveštaj Okružnom javnom tužilaštvu Doboj, najavili su iz policije.