Kotoranin ubijen s leđa pred sinom i dve kćeri: Detalji likvidacije ispred osnovne škole na Bežanijskoj kosi

L. Đ. TALEVSKI

18. 01. 2020. u 08:00

Которанин убијен с леђа пред сином и две кћери: Детаљи ликвидације испред основне школе на Бежанијској коси

Vuković ubijen dok je čekao na parkingu Foto P. Milošević

U Marka Vukovića pucano kod OŠ "Borislav Pekić", dok je bio sa decom u automobilu BMW X5. Ispaljeno mu više hitaca u glavu
KOTORANIN Marko Vuković (41) ubijen je u petak u 18.30 u svom automobilu BMW X5 ispred Osnovne škole "Borislav Pekić" na Bežanijskoj kosi. Prema prvim nezvaničnim informacijama, ubica mu je ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u glavu.

Kako su reporteri "Novosti" nezvanično saznali, Kotoranin je u trenutku napada bio u kolima na parkingu u Ulici Danila Lekića Španca sa decom, dve kćeri i sinom. U jednom trenutku, ubica mu je prišao s leđa, došao do vozačevih vrata i ispalio mu više hitaca u glavu.

Prema rečima stanara okolnih zgrada, u jednom trenutku su se začuli pucnjevi, a kada su nedugo zatim deca krenula da izlaze iz obližnje škole, policajci koji su veoma brzo stigli na mesto događaja, nisu im dozvolili da krenu tim putem ka zgradama.

- Bilo je strašno. Čuli smo buku, ali u prvi mah nismo znali šta se dešava. Tek kada smo videli policijske patrole shvatili smo da je izgleda u pitanju pucnjava. Ne možemo da verujemo da se ovo desilo u našem komšiluku. Strašno je da se sve desilo ispred škole i pred mnogobrojnim učenicima koji su odlazili sa nastave - rekle su komšije iz okolnih zgrada.

PROČITAJTE JOŠ - Novi obračun škaljaraca i kavčana? Otkrivamo ko je Kotoranin ubijen pred decom u sačekuši na Bežanijskoj kosi

OTAC ČETVORO DECE UBIJENI Marko Vuković bio je otac četvoro dece. Prema nekim informacijama nije hteo da živi u Crnoj Gori i izjašnjavao se kao Srbin. Dugo je živeo u Belgiji, a u Beograd se preselio skoro gde je imao građevinsku firmu. Nikada nije hapšen niti osuđivan.

Kako su, za "Novosti", rekli iz Hitne pomoći, oni su primili poziv nešto posle 18.30. Njihova ekipa je vrlo brzo stigla na mesto događaja, ali lekari koji su izašli na teren mogli su samo da konstatuju smrt muškarca. Policijski uviđaj je potrajao skoro dva sata, a čitava ulica u kojoj se dogodilo ubistvo je bila blokirana nekoliko sati. Svi prilazi Bežanijskoj kosi su neko vreme bili blokirani za saobraćaj. Na mestu događaja je bio prisutan veliki broj forenzičara, policajaca u uniformama, kao i onih koji su bili u civilu, a gusta magla i mrak su im dodatno otežali posao.

Policija je odmah krenula u potragu za ubicom ili ubicama, a na Brankovom mostu su bile blokirane dve trake koje vode iz smera Novog Beograda ka centru grada. Organi reda su nasumično zaustavljali vozila i vršili proveru.


RADIO NA MORU

GODINAMA je radio kao kapetan na prekookeanskim brodovima i iako nije bio iz kriminogene sredine, prema nekim nezvaničnim informacijama, bio je povezivan sa švercom narkotika koji je u Evropu dolazio putem prekookeanskih linija iz Južne Amerike. Policija ispituje da li je Marko Vuković stradao kao nova žrtva rata između "škaljaraca" i "kavčana".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (14)

Zoran Zemun

18.01.2020. 08:15

Kontraverzni Crnogorski biznismen koji ostavi koske u BG! Ni prvi ni poslednji.. A vole ovde da dodju,a kad odu,odu zauvek..

Lax

18.01.2020. 08:31

Već kvare Vučićevu statistiku mafijaških ubistava, rano su počeli... Zašto je ovoj osobi dozvoljeno da živi u Srbiji? Radi li šta naša BIA? Ili pak zaista i radi, čemu onda aplaudiramo?

алхемија

18.01.2020. 08:41

Грађевински инвеститор који никада није хапшен нити осуђиван?!

Dr. Mr. Vucibatinić

18.01.2020. 09:13

Dobro je da je Milogorac...nije mi ga žao ipak Bmw x5, pa kapetan na belu ladju, pa vlasnik firme...samo neka ih je što više u ovoj godini tih 'poštenih' koji 'nisu' iz krimogene sredine!!

janko

18.01.2020. 12:32

@Dr. Mr. Vucibatinić - e kuku tebi sa tvojim mozgom...da ti mije milogoraca ne bi bilo ni tebe jado..

Иво Андрић

18.01.2020. 12:52

Покој души. Свака част за толику децу,да смо паметни сви толико да правимо

Avetinja

18.01.2020. 22:12

Da nema ovih ubistava izmedju CG mafijasa Beograd bi imao 90% manje ubistava godisnje!