Intrigantna podudarnost: Tarzan bio u Kraun plazi kad su pucali u Daku

Novosti Online

11. 12. 2019. u 18:48

Интригантна подударност: Тарзан био у Краун плази кад су пуцали у Даку

Foto: P. Milošević, Printskirn, N. Skenderija

Novi crnogorski ambasador u Srbiji u vreme snajperskog napada boravio u hotelu
U TRENUTKU napada na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića, u beogradskom hotelu "Kraun Plaza", zatekao se i novi ambasador Crne Gore u Srbiji Tarzan Milošević, nezvanično saznaju "Novosti".

Prema našim informacijama, Milošević se nije nalazio u klub-restoranu "Prajm", u kojem je snajperskim hicem ranjen Davidović, ali je bio u hotelu. Ova zanimljiva podudarnost baca novo svetlo na ceo događaj, koji je ustalasao i političku scenu u Crnoj Gori, pošto je vlasnik nikšićkog "Neksana", i kum pokojnog Momira Bulatovića, deklarisan kao protivnik režima Mila Đukanovića, a pominjao se i kao finansijer opozicije.

PROČITAJTE JOŠ - Novi detalji ranjavanja crnogorskog biznismena: Na Daku pucao snajperista, puška pronađena u zapaljenom "renou"

Podsećamo, Davidovića su u utorak veče pokušali da ubiju iz snajpera u poznatom beogradskom hotelu i to u momentu dok je bio u društvu episkopa Budimljansko-nikšićkog Joanikija. Ranjen je u ruku, a policija je odmah posle napada na Novom Beogradu pronašla zapaljeni "reno-megan" i u njemu snajpersku pušku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)