UŽAS KOD LESKOVCA: Žena se obesila u garaži porodične kuće, pronašao je suprug?

I. M.

ponedeljak, 07. 10. 2019. u 14:30

УЖАС КОД ЛЕСКОВЦА: Жена се обесила у гаражи породичне куће, пронашао је супруг?

Ilustracija / Foto: D.Dozet

Oni pričaju da su im komšije imale skladan brak, da su oboje bili zaposleni i da su se trudili da svoju decu izvedu na pravi put
Četrdesettrogodišnja žena iz Bratmilovca u okolini Leskovca izvršila je u ponedeljak ujutru samoubistvo vešanjem. Njeno beživotno telo, prema nezvaničnim informacijama, pronašao je suprug u garaži porodične kuće.

Motive za ovaj čin, koji je porodicu sa dvoje dece zavio u crno, meštani Bratmilovca ne mogu ni da naslute. Naši sagovornici bili su šokirani saznanjem da je njihova komšinica odlučila da sebi oduzme život.

Oni pričaju da su im komšije imale skladan brak, da su oboje bili zaposleni i da su se trudili da svoju decu izvedu na pravi put.

Pročitajte još - SAMOUBISTVO KOD LESKOVCA? Muškarca udario voz

Slučaj je policiji prijavljen oko sedam časova, a o ženi koja je odlučila da sebi prekrati život u ovom naselju imaju samo reči hvale. Opisuju je kao vrednu osobu koja je bila posvećena porodici, poslu i deci.

Ne mogu da veruju da se odlučila na ovakav korak, jer je znaju kao vedru i pozitivnu osobu koja je često govorila o planovima vezanim za uređenje porodičnog doma na čemu je sa suprugom radila.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije