SARADNICA OLIVERA IVANOVIĆA: Niko nije čuo pucnjavu, mrtvog ga je našla komšinica ispred kancelarije

Tanjug

16. 01. 2018. u 10:59

САРАДНИЦА ОЛИВЕРА ИВАНОВИЋА: Нико није чуо пуцњаву, мртвог га је нашла комшиница испред канцеларије

Foto: I. Radulović

Sve se dogodilo u roku od dva, tri minuta, nije se čula pucnjava...ako je četiri , pet metaka u njemu, pronađene su tri čaure - rekla Ksenija Božović
KOSOVSKA MITROVICA - Stranačka koleginica i saradnica Olivera Ivanovića Ksenija Božović kaže da niko nije čuo pucnjavu u kojoj je ubijen Ivanović i dodaje da ga je pronašla ispred stranačkih prostorija komšinica koja se vraćala iz prodavnice.

"Spremala sam se da krenem na posao. Sekretarica je bila u kancelariji. Našla ga je prva komšinica koja je izašla da kupi hleb i vraćala se iz prodavnice. Videla ga je da leži ispred kancelarije", rekla je Božović za Tanjug.

Komšinica je, kako kaže, obavestila sekretaricu koja je pozvala Hitnu pomoć.

PROČITAJTE JOŠ - ATENTAT U KOSOVSKOJ MITROVICI: Ubijen Oliver Ivanović (FOTO)

"Sve se dogodilo u roku od dva, tri minuta. Nije se čula pucnjava...ako je četiri , pet metaka u njemu, pronađene su tri čaure", rekla je ona.

Upitana da li je bilo pretnji Ivanoviću, Božović je rekla da njegovi saradnici nisu znali za to i da je on bio čovek koji je druge štitio i nikada se nije žalio.

"Ništa nismo znali, ali samim tim kako se situacija odvijala, zatvor, pa puštanje iz zatvora, izbori...U po bela dana izrešetaš čoveka koji je krenuo da radi. LJudi su uznemireni. Ne znam šta da kažem", rekla je Božović.

PROČITAJTE JOŠ - Đurić: Zločinački i teroristički čin; Mihajlović: Ovo neće doprineti miru i bezbednosti na KiM

Božović smo zatekli u bolnici gde su prijatelji i rodbina ušli poslednji put da vide Olivera Ivanovića i da se oproste od njega.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije