UČENIK četvrtog razreda osnovne škole Mladen Golubović (11) poginuo je u četvrtak oko 13 časova kada se prevrnuo traktor na seoskom putu u Prijezdiću kod Valjeva. Do nesreće je došlo nadomak porodične kuće Golubovića, a istraga utvrđuje da li je za volanom bio njegov otac Vlada ili deda Borivoje. Prema prvim informacijama, dečak je pao iz očevog krila i tada ga je traktor prignječio.

Nezapamćena tragedija u ovom valjevskom selu dogodila se, saznajemo, na ravnom delu puta kojim se kretao traktor. Uviđaj je trajao do kasno popodne. Nezvanično saznajemo da su na vozilu bili sva trojica. Dečak je, na nesreću, pao na zemlju, upravo na stranu na koju se traktor prevrnuo. Pomoći, nažalost, nije bilo, jer su povrede bile fatalne. Otac i deda prošli su bez povreda. Golubovići su traktorom pošli da obave neke poljske radove, pa su poveli i Mladena, koji je bio na uskršnjem raspustu.

- Na lice mesta ubrzo su stigli ekipa Hitne pomoći i dva vatrogasna vozila iz Valjeva, ali lekari su mogli jedino da konstatuju smrt mališana - kažu žitelji Prijezdića. - Ovo je strašna tragedija. Mladen je bio divno dete. Živeo je sa sestrom, ocem muzičarem i majkom, službenicom Saobraćajne policije u Valjevu. Svi u selu smo šokirani i zaprepašćeni saznanjem da je Mladen nastradao.