Lidl: Prve prodavnice u Srbiji 2018. godine

Beta

20. 02. 2017. u 17:11

Kompanija Lidl Srbija ostaje pri svojim planovima za tržište Srbije, a otvaranje prodavnica u planu je tokom 2018. godine, rečeno je danas agenciji Beta u toj kompaniji

Лидл: Прве продавнице у Србији 2018. године

Kompanija Lidl Srbija ostaje pri svojim planovima za tržište Srbije, a otvaranje prodavnica u planu je tokom 2018. godine, rečeno je danas agenciji Beta u toj kompaniji.

Navodi se da je Lidl Srbija trenutno fokusiran na kupovinu lokacija, planiranje gradnje i uspostavljanje sistema unutar organizacije, kako bi se pripremio za otvaranje prodavnica u Srbiji, koje je planirano tokom 2018. godine.

"Objekti se grade u gradovima širom Srbije, ali bez obzira na to kada se gradnja na lokacijama završi, nijedan Lidl objekat neće biti otvoren pre 2018. godine", kažu u toj komopaniji.

Stav kompanije Lidl international, koji je, kako se podseća, objavljen i prošle godine, jeste da je Lidl trenutno fokusiran i da radi na otvaranju prodavnica u SAD, kao i u Srbiji, i da u ovom trenutku nema planove za širenje na tržište Bosne i Hercegovine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije