Mirović: Vojvodina spremna investitorima da ponudi najbolje uslove

Beta

25. 10. 2016. u 11:14

Мировић: Војводина спремна инвеститорима да понуди најбоље услове

Premijer Pokrajinske vlade Igor Mirović Foto Tanjug

Premijer Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da je Vojvodina spremna da ponudi investitorima najbolje moguće uslove

Premijer Pokrajinske vlade Igor Mirović izjavio je danas da je Vojvodina spremna da ponudi investitorima najbolje moguće uslove.

"Pripremamo nove industrijske zone, aktiviramo postojeće i imaćemo dodatne finansijske podsticaje za investitore", rekao je Mirović na Beogradskim investicionim danima u centru Sava.

On je naveo da je to važno zbog motivisanja investitora da dođu u Vojvodinu.

Mirović je dodao i da Pokrajinska vlada planira zajedničke projekte sa Vladom Srbije u oblasti infrastrukture, kulture, zdravstva i poljoprivrede i kao primer naveo zajednički rad na novom objektu Radio-televizije Vojvodine i Kliničkog centra Vojvodine.

On je kazao i da se zajedno radi na Naučno-tehloškom parku čija je vrednost 12,5 miliona evra i da je to zajednička investicija Vlade Srbje, Pokrajinske vlade, Grada Novog Sada i Novosadskog univerziteta.

Mirović je rekao i da je Pokrajina opredeljena da ide putem brzom ekonomskog razvoja i da je cilj okupljanje oko projekata.Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)