Majka Nišlijke iz Lugana: Kada smo čuli da je direktor Kliničkog centra naveo da je preminula doktorka imala kontakt sa mojom ćerkom htela sam da presvisnem

Novosti Online/D. Alihodžić

sreda, 25. 03. 2020. u 17:19

Мајка Нишлијке из Лугана: Када смо чули да је директор Клиничког центра навео да је преминула докторка имала контакт са мојом ћерком хтела сам да пресвиснем

Depositphotos

Majka Nišlijke iz Lugana za koju je utvrđeno da je bila „nulti“ pacijent, tvrdi da njena ćerka nije odgovorna i za preminulu ginekologicu
Majka Nišlijke iz Lugana za koju je utvrđeno da je bila „nulti“ pacijent, odnosno da su prvo počeli da oboljevaju Nišlije koji su bili s njom u kontaktu tvrdi da njena ćerka nije odgovorna i za preminulu ginekologicu. Ona kaže da tokom boravka u Nišu njena ćerka nije posetila privatnu kliniku koja se navodi kao novo žarište širenja virusa.

- Kada smo čuli da je direktor Kliničkog centra naveo da je preminula doktorka imala kontakt sa „ženom iz Lugana“ htela sam da presvisnem. Činjenica da je moja ćerka donela virus početkom marta i da je nesvesno zarazila svoje bližnje, računajući i mene, ali taj krug je zatvoren. Svi njeni kontakti su odmah stavljeni u izolaciju pa smo tako i suprug i ja od 8. marta u kućnoj samoizolaciji. On nije bio pozitivan dok ja jesam i striktno smo poštovali sve što su nam doktori Mihajlo Spasić i Mirko Ilić sa Instituta za javno zdravlje govorili. Zahvaljujući njima sada sam potpuno oporavljena i od sutra više ne moram da budem u izolaciji, kaže ova žena koja tvrdi da ceo Niš zna ko je njena ćerka iako joj niko nije otkrio identitet i da se sada boje za svoju bezbednost.

- Tražimo da se javno objavi da naša ćerka nije zarazila ceo Niš. Da je bila problem samo ona virus bi se lokalizovao a ne bi se širio, kaže ova žena i dodaje da se i njena ćerka koja je po povratku u Lugano saznala da je bolesna potpuno oporavila.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (15)

Tipično...

25.03.2020. 17:52

"Nije moje dete!" Nije bila u kontaktu sa doktorkom, ali jeste sa drugima pa taj drugi opet sa drugima itd. Tako se šire zaraze. Cela planeta gori od korone, a počelo je jedne osobe. Samo od koje?!

Kortez Canada

25.03.2020. 18:41

Kineska policija je grdno šikanirala doktora koji je prvi identifikovao virus corona. Pretili su mu i terali ga da negira svoju izjavu izjavu

Bec

25.03.2020. 18:48

Austrija vec danima moli svije gradjane,koji ne rade po svetu,vec su turisticki,da se vrate avionima koje salju po njih.Na Kubi su pre neki dan odbili povratak,uz reci da hoce jos da se kupaju.Danas je opet odleteo avion po njih.A kod nas se satanizuju ti ljudi.

Kuki

25.03.2020. 19:25

@Bec - Kad vec pises potrudi se da napises istinu ili kompletnu vijest. Idu avioni po njih ali se let naplacuje. I to masno

Панта

25.03.2020. 18:54

Шта је теби фалило у Лугану?Скупо здравствено осигурање?Јел сада време за пут,док сте заражени?САД ЈЕ КАСНО ЗА ИЗВИЊЕЊА! Један живот је угашен!

Feniks

26.03.2020. 03:09

@Панта - zena nije znala da je zarazena kao da bi prenela roditeljima da je znala.Jos veca je glupost sto pisete sta joj je falilo u Luganu!Ljudi imaju hiljade razloga ato putuju pobogu!!!Dosla je da obidje roditelje.Sta je tu cudno?Dosta je ljudima njihove muke jos i vi trabunjate gluposti!!

Nikola

25.03.2020. 19:53

Ljudi, imajte malo razumevanja ili makar ljudskosti. Nikome nije lako u današnje vreme. Najteže je onima koji su izgubili svoje bližnje.

Pera poštar

25.03.2020. 22:17

Beč@ I šta? Ovi ih pustili još malo da se kupaju, pa poslali drugi avion. Mnogo je kume.

Слободан

25.03.2020. 22:21

Девојка је била у обичној посети породици,много пре званичног проглашења епидемије и пре него ли да највиши државни врх крене да се спрда са вирусом. За ваша теорија да су људи из иностранства дошли у Србију због бесплатног лечења је толико без смисла да на њу не треба трошити речи. Колико су вама испрани мозгови,наспрам тога вирус му дође као лагани тренинг.

vidak

26.03.2020. 06:50

Nislije imaju AERODROM gde svi dolaze is raznih drzava posebno italije za 30ev eto I'm zaraze.....

Zoki

26.03.2020. 19:36

@vidak - I jos imaju liniju do Bergama-glavnog zarista u Italiji. Eto odgovora zasto Nis ima dosta zarazenih.

Mira Jankovic

26.03.2020. 11:10

zasto se hoteli ne daju za ljude u izola iji kad je vanredno . a fala bogu imamo ih dosta.