Neka pripreme za leto počnu uz Lidlovu letnju kolekciju

Promo

sreda, 27. 05. 2020. u 08:00

Нека припреме за лето почну уз Лидлову летњу колекцију
Lidl je u svoj asortiman uvrstio udobnu, kvalitetnu i raznovrsnu letnju odeću za odrasle i mališane: majice, kombinezone, haljine, tunike, šortseve i kupaće kostime

Ekonomski stručnjaci, ali i neki psiholozi bi rekli da je planiranje neophodno za kućni budžet, ali i dobar način da izbegnemo stres.

A novo godišnje dobra, posebno tako veselo i toplo kao što je leto, pred nas stavlja brojne izazove – bilo da je to potreba da obnovimo garderobu, organizujemo porodične aktivnosti ili planiramo svakodnevnu nabavku. Od sada sve možemo na jednom mestu - zato, neka pripreme za leto počnu!

I KUPOVINA GARDEROBE MOŽE BITI JEDNOSTAVNA I EFIKASNA

U susret sunčanim danima, kvalitet materijala odeće koju nosimo postaje još važniji, jer sa toplijim temperaturama postajemo osetljiviji na njen osećaj na koži, udobnost i praktičnost.

Upravo zato, Lidl je u svoj asortiman uvrstio udobnu, kvalitetnu i raznovrsnu letnju odeću za odrasle i mališane: majice, kombinezone, haljine, tunike, šortseve i kupaće kostime. Krojevi i boje estetski su uobličeni tako da budu pogodni za kombinovanje za ljude sa različitim stilovima, te odgovaraju za različite prilike i okolnosti.

Uz to, u Lidlu možete kupiti tekstil koji na sebi ima oznaku Hohenstein, koja garantuje visok kvalitet, jer se u laboratorijama nemačke kompanije Hohenstein obavljaju testiranja bezbednosti, postojanosti i otpornosti materijala. Takođe, krojevi komada iz Lidlovih kolekcija sa ovom oznakom osmišljeni su da omoguće lako kretanje i potpunu doslednost veličina.

Zato, kako biste u pripremama bili brzi i efikasni, pogledajte novi Lidlov letnji katalog i umesto zamornog obilaska i probanja velikog broja odevnih komada, uputite se u najbližu Lidl prodavnicu sa listom potrebnih artikala i jednostavno odaberite garderobu koja vam se dopada.

NE ZABORAVITE LETNjU OPREMU ZA UŽIVANjE

Pored garderobe, u ovogodišnjoj Lidlovoj letnjoj kolekciji možete pronaći opremu za plažu i brojne druge artikle za vašu potpunu udobnost na suncu: dušeci i lopte za vodu, dečije igračke, šatori, suncobrani i prostirke za piknik – sve na jednom mestu.

Uz Lidlov letnji katalog osmislite porodične aktivnosti i šta vam je sve potrebno za odmor u prirodi, pre nego što vas visoke temperature nateraju da neplanski odlazite u kupovinu.

Kad nastupe topli letnji dani, mnogo toga se menja - od odeće, preko nege do načina ishrane. Zato vodite računa o svom telu i zdravlju i neka vas sunce ovog leta ne iznenadi. Pripremite na vreme sve što je potrebno i iskoristite samo dobre strane leta.

A kako je u Lidlu zadovoljstvo potrošača uvek u fokusu, svi koji kupe proizvode iz asortimana tekstila imaju mogućnost vraćanja robe u roku od 30 dana od dana kupovine, bez navođenja konkretnog razloga.

Uživajte u kvalitetnoj, raznovrsnoj i udobnoj odeći za sunčane dane, po odličnim cenama - jer leto je lepše uz Lidl!