FOTOGRAFIJA KOJA PARA DUŠU: Rasplakaće vas kada vidite šta su postavile na Fejsbuku sestra i devojka Igora Torbice nakon sahrane

Novosti online

20. 06. 2020. u 17:33

Sestra Una skupila je hrabrosti i objavila njihovu zajedničku fotografiju

ФОТОГРАФИЈА КОЈА ПАРА ДУШУ: Расплакаће вас када видите шта су поставиле на Фејсбуку сестра и девојка Игора Торбице након сахране

Foto: I.Marinković

Sestra Igora Vuka Torbice, Una skupila je hrabrosti i objavila njihovu zajedničku fotografiju.

Pored sestre, oglasila se i njegova devojka glumica Hana Selimović koja je kratko napisala "Volim te".

Torbica nije često davao intervjue, a u jednom od njih, koji je dao za "Politiku", prokomentarisao je jedan novinski naslov, koji je glasio: "Ne plašite se Igora Vuka Torbice".

- Taj naslov je, mislim, star nekoliko godina i pojavio se od prilike kad i predstava "Pokojnik". Možda tada još nije bio uočen, ali neko ga je skoro postavio na društvene mreže i mislim da ga je veći broj ljudi video. A ono što pretpostavljam da je izazvalo takav naslov jeste moja suzdržanost i rešenost da ne govorim upravnicima pozorišta na svaki predlog "da" i da ne pristajem na bilo koje uslove koji nas apriori sprečavaju da stvaramo predstavu kakvu bi trebalo i kakvu bismo hteli - rekao je on tada za pomenuti list.
Podsetimo, komemoracija tragično preminulom reditelju Igoru Vuku Torbici zakazana je za 7. jul u Zagrebačkom pozorištu mladih, saopšteno je iz ove pozorišne kuće.

“Poslednji ispraćaj preminulog redatelja Igora Vuka Torbice organizovan je u najužem porodičnom krugu zbog novih epidemioloških mera. Zagrebačko pozorište mladih oprostiće se od dragog kolege i prijatelja Igora na komemoraciji u ZKM-u, 7. jula 2020. O satnici održavanja komemoracije pravovremeno ćemo obavestiti javnost i prijatelje pozorišta”, saopšteno je iz uprave ovog teatra.
(Blic.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Niko

20.06.2020. 18:51

Mene moze da rasplace nesto sto je licno a ne neki drugorazredni reditelj... Umro pa sta... Koliko mladih umire ili je bolesno a vi samo pisete sta je ko postavio na fejs

Vanja

21.06.2020. 20:26

@Niko - Ne, nego nam je nebitan neko ko se bavi krajnje nebitnim zanatom, pri tom još na osiromašenim državnim jaslama, i od koga se pokušava napraviti Zevs i Volter, a ispada obična cirkusijada.

Sofija

22.06.2020. 02:22

@Niko - Neobrazovanje nije baš za javno razmetanje :) Ako ne poznajete tekovine kukture i civilizacije pročitajte nešto. Probajte otići u pozorište, biblioteku, muuej.. ne počinje svet od vas ! I ne smejte se nad nečijom smrću. Prejadno je.

Lidija

22.06.2020. 02:27

@Niko - Dobro, to što ste civilizacijski zaostali i neosetljivi, pritom neznalica, nije povod da se time hvalite :) ne pokušavajte dovoditi u kontekst Zevsa i Voltera jer ćete zvučati kao tabloid napamet.

Hani

20.06.2020. 23:51

@Rista Glista - Ne ides u pozoriste, pa ne znas. Eno ti u Narodnom pozoristu predstava CARSTVO MRAKA, pa pogledaj! Dovoljno!