Perjanice "bolje Srbije" su potrčale da monstruozan čin, za koji je osumnjičen poznati reditelj, projektuju na ceo srpski narod i njegovu Crkvu i državu

Gnom

19.01.2021. 15:08

Са већином се слажем што је написано.Ово је једна велика банана репубљика.Задњи од нас само нека закључа и баци кључ што даље.

Branka Met

19.01.2021. 21:06

Poštovani! Odličan tekst. Samo nisu oni nama pljunuli u lice. Kad tako pljunu ispljuvak im se vrati i još jače i smrdljivije zalepi na njihov obraz, tako da obraza više i nemaju. Neko ko ima i obraz i poštenje, poštovanje i moral ne pljuje na ponižene i uvređene. Pljuje na zločince, kriminalce, secikese, nemoralne spodobe. I ne pljuje zbog bilo čega. Pljuje, ako baš mora, zbog zlodela i kriminala, zločina. A ovo je gore i od zločina, jer sistematski i smišljeno uništavati nevine i nezaštićene dečije živote zarad strasti i potrebe da se bude velik pred nemoćnom mladom dušom je gore od zločina. Odrastao čovek može da se brani i da prepozna zlo. Dete to ne zna, jer je dete. Ali moram reći i ovo - ti jadni pljuvači misle da su face. Nisu. Oni su bedni poslušnici ispranog mozga koji ne umeju da misle, jer su ih uverili da im je upljuvani obraz dovoljna naknada za sluganstvo i izdaju.