VOLAN

Milan Vesković

26. 08. 2023. u 07:15

MOŽDA taj dečko i zna da peva, možda ume i sa ženama i publikom, ali jedno je si­gurno, što je više puta pokazao i sebi i drugima - slabo se snalazi za volanom.

ВОЛАН

Foto P. Mitić

Ume i da se snađe, jer kad mu oduzmu srpsku vozačku do­zvolu, on nabavi još vredniju i bolju, sa ozna­kom Evropske unije. Zli jezici kažu da sigurno ima više saobraćajnih prekršaja, nego muzičkih hitova, ali njegovi prijatelji potvrđuju da je u pravu autor "tvita", po ko­jem je ovaj folker svakog jutra, kad se probudi, u dilemi da li da napravi svadbu ili udes.

Mediji godinama pažljivo prate njegovu karijeru, ali su mnogo više pažnje posvećivali njegovim prekršajima. Verovatno bi policija mogla da napiše knjigu u tri toma koliko je njegovih "grehova" na putevima dosad bilo. Najviše, kažu upućeni, voli da prekorači brzinu, a jednom ga to umalo nije koštalo i života. Da voli da krši pravila na svim nivoima, pokazao je i u doba korone, pa mu je 2020. pisana kazna zbog vožnje u vreme policijskog časa. Ubrzo još jedna, jer je opet vozio bez dozvole. Ređao je prekršaje, kao da ima zacrtnu olimpijsku normu koju treba da ispuni. Zlob­nici se pitaju da li je ikada isparkirao automobil iz dvorišta, a da nije napravio neki prekršaj. A oni još zlobniji se sećaju i svake kazne koju je platio zbog nepropisnog parkiranja. Jedna od omiljenih pesama, navodno, mu je i "Prođi sa mnom kroz crveno", a iako je on platio kaznu, nije hteo da kaže ko je bio za volanom kada je njegovim kolima napravljen ovaj prekršaj.

I opet je ovih dana imao zabranu upravljanja vozilom, ali mu to nije smetalo da opet "malo" čukne svoj auto. I to sve sa vozačkom dozvolom EU. I opet mu je izrečena kazna. I opet mu je oduzeta dozvola. Neki kažu da bi smeli da se klade da neće proći mnogo pre nego što će opet sesti za volan, tek da pokaže svima koliko se plaši.

Da smo zajedno gosti u nekoj muzičkoj emisiji, zamolio bih ga da za sve pred malim ekranima, a naročito za sebe, otpeva budući veli­ki hit: "Ne izazivaj više sudbinu". Pa, nek košta koliko košta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!