TASTER IZ BEOGRADA: Šta treba jednom docentu da “opanjkava” najboljeg tenisera sveta?

Nedeljko Iljukić

06. 07. 2021. u 10:11

Fizičar cinkari Đokovića zbog ružnih reči, kao da nikada u životu nije masno opsovao nekoga ko mu je stao na žulj

ТАСТЕР ИЗ БЕОГРАДА: Шта треба једном доценту да “опањкава” најбољег тенисера света?

Novosti

HEJ, Vimbldone, znate li da je psovanje publike posle pobede vašeg vrhunskog asa u meču muških singlova postala glavna vest u srpskim medijima?". Ovo je "tvit" docenta doktora Ivana Videnovića sa Fizičkog fakulteta u Beogradu, kojim je ovaj naučnik skrenuo pažnju organizatoru turnira da je Novak Đoković psovao navijače na meču 3. kola protiv Amerikanca Kudla, pošto su ga oni provocirali tokom sva tri seta.

Ovaj fizičar je tako postao planetarno poznat, jer je svog i našeg tenisera sa hiljadu vrlina i samo jednom manom pokušao da ocinkari kod organizatora turnira. Videnović kao da ne zna gde je rođen, kao da ne preskače bar jednom dnevno sve i svašta po asfaltu ulica svog grada, kao da nikada u životu nije masno opsovao nekoga ko mu je stao na žulj. Ne, on je pokušao da iskoristi blagodeti jedne društvene mreže i da "odruka" i "tasteriše" Đokovića.

Ivan "grozni" Videnović kao da se školovao u Horu bečkih dečaka ili je bio štreber u nekom engleskom liceju, pa je upro prstom i tvitom na najboljeg tenisera na svetu. Kao da ovaj ne zna da je uradio ružnu stvar na kraju meča sa Amerom i da se nje ne stidi. Kao da svi mi ne znamo i bez njega da je to ružno. Šta je, u stvari, vaša poruka i vapaj, Videnoviću? Je l` vama neko krao trešnje iz dvorišta u petak, ili vam zvukom lupanja reketa po loptici narušavao popodnevni mir tog istog dana, dok ste se bavili onim što najbolje znate: istraživanjima elementarnih procesa u oblasti katodnog pada potencijala u tinjavim gasnim pražnjenjima? Ili ste vulgarni ispad najboljeg na svetu shvatili previše lično? I na kraju još jedno pitanje: zašto ste svoj tvit tagovali sa @Wimbledon , a ne sa @DjokerNole? Čisto da probate da dobijete odgovor sa prave adrese?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!