ŠAPIĆ: Založiću se za uređenje Skejt parka na Novom Beogradu

Novosti online

25. 03. 2022. u 12:54

ŽELIM da na teritoriji grada Beograda napravimo što veći broj biciklističkih staza. One koje imamo danas, povezaćemo sa novim koje ćemo izgraditi i Beograd učiniti dostupnim i ljubiteljima vožnje biciklom. Pored toga, založiću se za uređenje Skejt parka na Novom Beogradu tako da i on postane najbolji park u ovom delu Evrope za sve vrste ekstremnih sportova, poručio je Aleksandar Šapić, prvi na listi „Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve“.

ШАПИЋ: Заложићу се за уређење Скејт парка на Новом Београду

Foto: SNS

Šapić je napomenuo da Beograd zaslužuje da ima biciklističke staze duž svih obala reka, na šetalištima, u svim većim parkovima.

- Mislim da za vožnju bicikla Beogradom postoji daleko veći potencijal, nego što je iskorišćen. Nije, baš, ni objektivno očekivati da će bicikl postati vrsta prevoznog sredstva kojom bi, na primer, građani svakodnevno odlazili na posao, ali u delovima grada u kojima je to moguće, povećaćemo broj biciklističkih staza - naglasio je Šapić.

Foto: SNS

- Pored poboljšavanja uslova rekreativcima, treba voditi računa i o onima koji vole nešto ekstremniju vožlju na točkićima. Zato ćemo i za Skejt park naći sistemsko rešenje. Uredićemo ga tako da odgovara svim standardima za najbolja svetska takmičenja u eksteremnim sportovima, da i on postane prepoznatljiv i bude jedan od simbola grada Beograda - zaključio je Šapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LAŽ JE SVE ŠTO JE GOVORILA DORA BAKOJANI: Vučić - Dva puta sam prihvatao razgovore sa njom i svaki put su otkazani