LOKALNI IZBORI U KLADOVU: Proglašena i lista kladovskih socijalista

S.M.Jovanović

18. 02. 2022. u 18:38

Na lokalnim izborima u Kladovu 3. aprila pod rednim brojem 2 biće lista "Ivica Dačić - Premijer Srbije".

ЛОКАЛНИ ИЗБОРИ У КЛАДОВУ: Проглашена и листа кладовских социјалиста

Foto: S.M.Jovanović

Izborna komisija opštine Kladovo u susret lokalnim izborima koji će u ovoj opštini biti održani 3. aprila potvrdila je i drugu izbornu listu “Ivica Dačić – premijer Srbije” .

Ovu listu predvodi Radovan Arežina, diplomirani defektolog, prvi čovek kladovskih socijalista i član predsedništva SPS-a  i doskorašnji narodni poslanik.

Arežina je odbornik u Skupštini opštine Kladovo od 2004. i u lokalnoj samoupravi bio na funkcijama zamenika i  predsednika lokalnog  parlamenta, kao i predsednika opštine. Na ovim lokalnim izborima ponovo je kandidat za prvog čoveka Kladova, a na listi socijalista za narodnog poslanika našao se na 36. poziciji.

Listu “Ivica Dačić – premijer Srbije” na kojoj se nalaze i imena socijalista, ali i nestranačkih ličnosti, svojim potpisima je podržalo 336 građana.

–Socijalna pravda i borba za bolji život građana opštine Kladovo obaveza je  svih socijalista i zato su na listi kandidati različite starosne dobi i obrazovanja, ali i nestranačke ličnosti – rekao je Radovan Arežina.

U prethodnom sazivu lokalnog parlamenta socijalisti su od 28 odbornika imali devet, naprednjaci 18, a PUPS mandat.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a