MIKIN ADVOKAT: Ako budem morao dostaviću materijal, pa da vidimo da li se NEKO SMEJE TAKO SREĆNO, a da je prethodno ZLOSTAVLJAN

S. J. M.

21. 01. 2021. u 21:30

Neprihvatljivo je da se dokazi prvo iznose u medijima i interpretiraju kako kome odgovara, a onda u tužilaštvu i sudu.

МИКИН АДВОКАТ: Ако будем морао доставићу материјал, па да видимо да ли се НЕКО СМЕЈЕ ТАКО СРЕЋНО, а да је претходно ЗЛОСТАВЉАН

Foto: Printscreen

Ovo je u četvrtak novinarima rekao advokat Zoran Jakovljević, branilac osumnjičenog reditelja Miroslava Mike Aleksića, pošto je ranije napustio saslušanje glumice Ive Ilinčić u tužilaštvu.

- Ne želim tako da radim, ali ako se nastavi medijska hajka i linč mog klijenta, biću prinuđen da dostavim neke materijale, pa da vidimo da li se neko smeje tako srećno, a da je prethodno zlostavljan. Stvoreni su nenormalni uslovi za objektivno odlučivanje. Nenormalan je pritisak javnosti i nastala je potpuna kolektivna histerija. Pitam se čemu onda suđenje, hajde da rastrgnemo čoveka i sve odmah završimo.

Foto Z. Jovanović

Jakovljević kaže da je Aleksiću potpuno pogažena predispozicija nevinosti:

- Kako se niko od tih velikih, moralnih sudija nije zapitao o nelogičnostima, kako neko ko preživi strašnu traumu kakva je silovanje i pored toga nastavlja da ide u taj studio glume. Ne beži, ne sklanja se od te vrlo problematične situacije, a onda se nekoliko godina posle seti da zatraži pravnu zaštitu - zaključio je Jakovljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu