BURNA REAKCIJA ADVOKATA MIKE ALEKSIĆA: Zaustavio se ispred sudnice, evo šta je rekao okupljenima

Novosti online

21. 01. 2021. u 10:11

ZORAN Jakovljević, novi advokat Miroslava Mike Aleksića, stigao je u Više javno tužilaštvo gde se danas nastavljaju saslušanja devojaka koje su prijavile profesora glume za silovanje i seksualno zlostavljanje, burno se obratio okupljenim novinarima.

БУРНА РЕАКЦИЈА АДВОКАТА МИКЕ АЛЕКСИЋА: Зауставио се испред суднице, ево шта је рекао окупљенима

Foto: Z. Jovanović/Printscreen

- Saslušajte šta odbrana ima da kaže, a onda izvodite vaše zaključke - rekao je Jakovljević, a potom dodao:

Nakon toga Jakovljević, koji je nekada bio zamenik tužioca, okrenuo se i ušao u zgradu na saslušanje mlade glumice Ive Ilinčić koja je nekoliko minuta pre njega stigla u Više tužilaštvo u pratnji oca i advokata Srđana Ilinčića i još dva pravna zastupnika.

Podsetimo, Srđan Ilinčić rekao je žda je u ovom slučaju i advokat i otac, ali ipak "malo više otac", te da je, na želju svoje ćerke Ive, danas napustio sudnicu.

- Po želji moje ćerke napustio sam sudnicu, kako bi se ona osećala komfornije dok daje izjavu - rekao je Srđan Ilinčić.

Juče je u Višem tužilaštvu saslušana glumica Milena Radulović, koja je Aleksića optužila za silovanje i seksualno zlostavljanje. Ona je u ispovesti ispričala da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i bila je učenica njegove škole glume. Nakon nje, ispovest je dala i Iva Ilinčić, koja je navela da je Aleksić nije silovao, ali da ju je više puta seksualno zlostavljao. Potom su se policiji prijavile i druge žrtve profesora glume.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (7)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!