ISPALIO RAFAL ZBOG BRATA? Posle hapšenja osumnjičenih za pucnjavu na veselju u Radalju kod Malog Zvornika

V. Mitrić

27. 10. 2020. u 21:21

Policija u Loznici i Malom Zvorniku uhapsila je dvojicu od trojice osumnjičenih za pucnjavu u domaćinstvu Miladina Lukića u selu Radalj, kod Malog Zvornika, koji je priredio slavlje povodom punoletstva sina. Incident se dogodio u noći između subote i nedelje, a hicima iz automatske puške ranjen je Veljko A. (31) iz Radaljske Banje.

ИСПАЛИО РАФАЛ ЗБОГ БРАТА? После хапшења осумњичених за пуцњаву на весељу  у Радаљу код Малог Зворника

Kuća ispred koje je pucano na goste / Foto V. M.

Kako "Novosti" saznaju, lisice na ruke stavljene su Bogdanu V., iz Trešnjice kod Malog Zvornika, i Sretenu Ž., iz Jadranske Lešnice, kod Loznice, za kojima je, kao i za još jednim meštaninom tog sela u podnožju Cera policija raspisala potragu odmah posle pucnjave, koja je mogla da se pretvori u masakr.

Prema svedočenju okupljenih na slavlju, nepoznati mladić je ušao u dvorište i po gostima sasuo rafal, a potom otišao do auta, kojim je došao do kuće Lukića i odvezao se u nepoznatom pravcu. Kako su "Novosti" već pisale, napadača je prepoznao jedan mladić sa slavlja, rekavši da ga je viđao u Trešnjici, ali da mu ne zna ime, i da bi ga sigurno prepoznao kad bi ga opet video.

Prema našim saznanjima, Bogdan B. je stari znanac policije. Ispostavilo se da su, u njegovoj pratnji, bila i dvojica mladića iz Jadranske Lešnice, uhapšeni Sreten i njegov blizak srodnik, koji je još u bekstvu.

Ovom teškom incidentu na slavlju navodno je prethodila svađa dve grupe gostiju. Opet navodno, posle svađe, bratu mladića, koji će na veselje doći sa automatskom puškom, grupa gostiju demolirala je automobil metalnim štanglama. Mladić je, kako se moglo čuti, pozvao brata, koji je sa sobom poveo "pojačanje" iz Jadranske Lešnice, koji, kao i on, imaju debeo policijski dosije. Usledila je pucnjava, u kojoj je najdeblji kraj izvukao mladić iz obližnje Radanjske Banje.

SKRIVAO BOMBE

Uhapšenog Sretena Ž. iz Jadranske Lešnice, nedavno je patrola lozničke policije zaustavila i prilikom pretresa kod njega su pronađene dve ručne bombe. Čiji je automat i kako je nabavljen, samo su neka od pitanja na koje odgovor treba da da istraga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVI TURIZAM: Put ka harmoniji između čoveka i prirode