"ISPALIO JE RAFAL!" Gosti slavlja kod Malog Zvornika ispričali za "Novosti" detalje pucnjave

V. Mitrić

25. 10. 2020. u 11:26

ZORAN Obradović, viši javni tužilac u Šapcu potvrdio je,za „Novosti“ da je u subotu, iza ponoći, došlo do pucnjave, na veselju u selu Radalj, kod Malog Zvornika, u kojoj je jedna osoba povređena i zbrinuta u Opštoj bolnici u Loznici.

ИСПАЛИО ЈЕ РАФАЛ! Гости славља код Малог Зворника испричали за Новости детаље пуцњаве

Foto: Depozit

Tužilaštvo nema drugih podataka, „jer će to biti moguće, tek posle uviđaja“. Ne zna se ni identitet onog ko je pucao, a nema zvaničnih informacija iz kog oružja je, iz zašto, otvorio vatru.

Kako „Novosti“ saznaju,incident se dogodio u porodici domaćina M.L.iz Radalja,koji je pravioslavlje povodom punoletstva sina B.L. Sve je, prema našim saznanjima bilo u najboljem redu do oko 1,45 časova iza ponoći.

- Ostalo je nekoliko gostiju i muzika,kada je,odjednom,u dvorište ušao nepoznati muškarac i otvorio vatru iz automatske puške - kaže nam jedan od gostiju.

- Ispalio je rafal,ne znam tačno koliko je metaka ispalio, a jedan od metaka pogodio je Veljka A.(31) iz Radaljske Banje. Odmah se videlo da je prostrelna rana i odvezen je u Opštu bolnicu u Loznicu, koji je bio gost na inače, do tada, prijatnom i lepom slavlju.Čovek koji je pucao, posle ispaljenog rafala,izašao je iz dvorišta, seo u kola i otišao je u nepoznatom pravcu. Nismo čak uspeli da vidimo koja je kola vozio. Niko ga ne zna niti je bio pozvan na slavlje.

Za goste slavlja je enigma zašto je neznanac došao i zašto je otvorio vatru. Da li je baš ciljao ranjenog ili je na meti, možda, bio neko drugi koga je promašio, ili je u pitanju čista obest.

- Pacijent je primljen u našu ustanovu okotri časa posle ponoći - kaže Dragana Mitrović, portparol Opšte bolnice u Loznici.

- Primljen je na Ortopedskom odeljenju sa prostrelnom ranom natkolenice. Operisan  je, po prijemu. Stabilan je i životno nije ugrožen.

Policija iz  Malog Zvornika traga za akterom tog incidenta, koji je kvalifikovan kao pokušaj teškog ubistva i nelegalno nošenje oružja. Nezvanično se priča da se, navodno, iza puvnjave,i dalje, krije meštanin sela Trešnjice, kod Malog Zvornika...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu